DETALJI NOVOSTI

27.09.2016.

Biblijska škola ISOM 2016.

Biblijska škola

Biblijska škola ISOM (International School of Ministry) je koncipirana kao video prezentacija biblijskih učitelja i svjetski poznatih službenika gdje se vjernici mogu upoznati s temeljnim biblijskim učenjima i otkriti Božju volju za svoj život. Kršćanski centar Riječ Života (Split) je sponzor.

Učenje u ovoj Biblijskoj školi je praktično i temelji se na Božjoj Riječi. Tijekom Biblijske škole svakog ćeš dana sve više upoznavati Isusa Krista i plan koji Bog ima za tebe.

Kvaliteta ove Biblijske škole su predavači koji su nanovo rođeni i Duhom ispunjeni vjernici. Pored toga, oni su provjereni službenici koji aktivno sudjeluju u gradnji Crkve. Zbog toga su osposobljeni prenijeti praktično znanje koje će izgraditi i osnažiti svakog vjernika.

 

Zašto biblijska škola?

Biblijska škola International School of Ministry (ISOM) odlična je prilika da se na jednostavan način sazna više o Bogu, njegovoj Riječi i o smislu života čovjeka kao Njegovog najdragocjenijeg stvorenja.

Predavanja su životna i zanimljiva, i ono što je posebno korisno – primjenjiva su na svakodnevni život. Kroz ovu Biblijsku školu prima se dublje razumijevanje Biblije kao Božje Riječi, ali i vlastitog života i službe. Pohađanje Biblijske škole mnogima je promjenilo život, tako što su produbili spoznaju Božje Riječi, obogatili svoj odnos s Bogom i učvrstili se u vjeri.

Nijedan čovjek nije tek puka slučajnost u svemiru i zato je neophodno važno da saznamo kako provesti svoj jedini život na Zemlji i kako se svatko od nas uklapa u Božji plan. U Jeremiji 33:3 sam Gospodin nas poziva „Zazovi me i odazvat ću ti se i objavit ću ti velike i nedokučive tajne o kojima ništa ne znaš.“ To je doista tako, jer tko god iskreno traži Boga i želi Ga upoznati kroz Njegovu Riječ, Bog će mu se rado odazvati i govoriti u njegovo srce.

Stoga, ako želite snažniju vjeru, obnovljenu nadu i ljubav i ispunjeniji život, odazovite se, jer je ISOM minimalno uloženo vrijeme za neprocjenjivo bogatstvo koje koristi za cijeli život.

 

Nastava

Dođite čuti više informacija o tečaju i registraciji.

Nedjelja, 2. listopada u 19 sati,

Kršćanski centar Riječ Života, Split, Šibenska 9, 21000 Split

 

Više pročitajte na: Biblijskaskola.com

PODIJELI ČLANAK