DETALJI NOVOSTI

08.04.2015.

Bog nam je dao Duha snage (duhovna obnova)

Evo nakon kratke stanke pozivamo vas ponovo na druženje i duhovnu obnovu s temom BOG NAM JE DAO DUHA SNAGE! koju će voditi pastor Petar Fabijanić.

Pastor Petar je svoju misionarsku službu u Istri započeo 2009 preselivši se sa svojom obitelji iz Zagreba u Pulu gdje vodi karizmatsku crkvu koja pripada Savezu crkava Riječ Života. Osim u Puli pastor Petar često vodi službe, seminare i duhovne obnove širom Hrvatske i u okolnim zemljama ali je služio i u Africi te raznim lokacijama u SAD-u. Njegove službe se sastoje od slavljenja i snažnih propovijedi koje su vrlo zanimljive i tako tečne i jasne da mnogi ostaju već ”samo” radi toga oduševljeni. Kažem ”samo” jer je pastor Petar dobio službu nadnaravnog te operira i u raznim duhovnim darovima pa mnogi prisutni budu uvijek iscjeljeni, ozdravljeni, oslobođeni i ohrabreni. Jedna od njegovih dodatnih karakteristika je suosjećanje i ljubav prema ljudima kojima uvijek sa radošću služi u njihovim potrebama.

Ko god ima potrebu ili samo znatiželju, bez obzira na njegov svjetonazor je dobrodošao i vjerujemo da će svatko biti dodirnut.

 

Obrtnički dom, Poreč

17.04.2015. 19h

 

PODIJELI ČLANAK