DETALJI NOVOSTI

01.05.2016.

Duhovna obnova “Iscjeljenje!” u Poreču

Pozivamo vas na druženje i duhovnu obnovu s temom “Iscjeljenje!” koja će se održati 10. svibnja u 19 sati, u Obrtičkom Domu u Poreču. Službe će voditi pastor Petar Fabijanić i evangelizator Marinko Martinis.

Pastor Petar je svoju misionarsku službu u Istri započeo 2009. preselivši se sa svojom obitelji iz Zagreba u Pulu gdje vodi karizmatsku crkvu koja pripada Savezu crkava Riječ Života. Osim u Puli, pastor Petar često vodi službe, seminare i duhovne obnove širom Hrvatske i u okolnim zemljama, ali je služio i u Africi te raznim lokacijama u SAD-u. Njegove službe se sastoje od slavljenja i snažnih propovijedi koje su vrlo zanimljive i tako tečne i jasne da mnogi ostaju već ”samo” radi toga oduševljeni. Kažem ”samo” jer je pastor Petar dobio službu nadnaravnog te operira i u raznim duhovnim darovima pa mnogi prisutni budu iscijeljeni, ozdravljeni, oslobođeni i ohrabreni. Jedna od njegovih dodatnih karakteristika je suosjećanje i ljubav prema ljudima kojima uvijek s radošću služi u njihovim potrebama.

Evangelizator Marinko Martinis je nakon poziva kojeg dobio, krenuo služiti u svom rodnom gradu Poreču te Hrvatskoj i regiji. Služi u karizmatskoj crkvi Riječ Života u Puli i u organizaciji “Christ Is International” (Krist je Internacionalan). Završio je školu evangelizacije kod svjetski poznatih evangelizatora Reinharda Bonnkeaa i Daniela Kolende. Evangelizator Marinko vodi evangelizacijske i učiteljske službe u regiji, ali se njegov poziv proširio i na Aziju gdje se nedavno vratio iz Indije nakon služenja tisućama ljudi u nekoliko država i gradova te raznim ruralnim i tribalnim sredinama. I njegove se službe sastoje od snažnih propovijedi koje su vrlo zanimljive i jasne te operira u raznim duhovnim darovima pa mnogi prisutni budu iscijeljeni, oslobođeni, spašeni i ohrabreni. Vratio se nedavno iz Afrike iz Škole iscjeljenja i službe poznatog pastora Chrisa Oyakhilomea kod kojeg gotovi svi ustaju iz invalidskih kolica između ostalog pa će podijeliti i ta svjedočanstva.

Tko god ima potrebu ili samo znatiželju, bez obzira na njegov svjetonazor je dobrodošao i vjerujemo da će svatko biti doataknut. Ulaz slobodan!

PODIJELI ČLANAK