DETALJI NOVOSTI

01.05.2018.

Izrael, 20. – 27. listopada 2018.

Pridružite nam se na jedinstvenom putu u Izrael, zemlju Božjeg naroda, i u Jeruzalem, grad našeg Kralja. Izrael je mjesto na kojem je lako čuti Božji glas i primiti otkrivenje. Zajedno s vjernicima iz drugih zemalja, sigurno ćete steći nezaboravna sjećanja sljedeći Isusove stope. Mnoga uzbudljiva nova iskustva čekaju na vas!

Voditelj grupe je Bengt Wedemalm, a pratit će nas i lokalni vodiči. Na nekoliko lokacija imat ćemo sastanke za probuđenje, iscjeljenje i učenje.

Datum: Od 20. do 27. listopada 2018.

Lokacije: Vožnja brodom po Galilejskom jezeru, Kafarnaum, rafting na rijeci Jordan, Gora Preobraženja, Masada, Mrtvo more, Yad Vashem, Jeruzalem, Zapadni zid ili Zid plača, Maslinska gora, Isusov grob, Ribnjak Bethesda, Getsemanski vrt i drugi izleti prema dogovoru.

Tura može biti iscrpljujuća pa vas molimo da prijavite eventualne zdravstvene poteškoće.

Cijena je 890 dolara. U cijenu je uključeno: hotel – polupansion, ulaznice za navedene lokacije, prijevoz autobusom, vodič, noć u pustinji i rafting na Jordanu. Nije uključeno: let, dnevni ručkovi, pića, zdravstveno i putno osiguranje.

Smještaj: hoteli visokog standarda, Kibbutz hoteli, dvokrevetne sobe (s jednim duplim ili dva posebna kreveta). Nadoplata za jednokrevetne sobe je 320 funti.

Uz nadoplatu, moguće je produljiti putovanje za dodatna tri dana. Tada se može izabrati akcijsko-avanturistička opcija (ronjenje) ili tri dodatna dana u Jeruzalemu za dublji doživljaj grada.

 

Više informacija dolazi uskoro!

PODIJELI ČLANAK