DETALJI NOVOSTI

13.01.2012.

Izvještaj o Božjem pohođenju

Prošlog tjedna, tijekom konferencije pod nazivom „Snaga meditacije i ispovijedanja“, a koja se održavala u Puli od petka 13.01.2012. do nedjelje 15.01.2012., Bog je kroz svog slugu pastora Damira Alića Šićka pohodio svoj narod.

Često puta pod pojmom „pohođenje“ mislimo na snažna, dinamična, silovita iskustva, koje zahvate naše živote, pokrenu naše emocije, dotaknu dubinu našeg bića i promjene nas iznutra. I ovaj put nije bilo ništa drugačije od toga. Samo što djelovanje Duha Svetoga koji dotiče ljudske živote, ovaj put nije bilo vidljivo izvana kroz očite vanjske manifestacije, nego se sastojalo u nutarnjem otkrivenju o snazi Božje Riječi da iz temelja promjeni naše živote, usmjerenja, misli, stavove i cijeli naš život dovede u red i blagoslov.

Tijekom konferencije na kojoj je pastor Šićko sva tri dana služio Riječ Božju, svaki onaj koji je došao na konferenciju (a prosječno je bilo cca 50-tak ljudi), mogao je čuti da poslušnost Božjoj Riječi, razmišljanje o Njoj, podložnost i poniznost u odnosu na Riječ Božju, te izgovaranje Riječi osiguravaju trajan uspjeh i blagoslov U srcima mnogih sa kojima smo razgovarali nakon konferencije došlo je do većeg otkrivenja o sili i snazi Božje Riječi, te su vjernici aktivnije prionuli uz svoju vjeru, prisvajajući svoje blagoslove. >Kao i svaki put kad nam apostol Šićko dođe u posjetu, to nije samo kućni posjet (iako smo svi skupa kao jedan zajednički dom), nego Bog svaki puta kroz takvu, naizgled „malu“ posjetu, odradi nove proboje. Primjetili smo, naime, da nakon što nas apostol posjeti, u životima vjernika neki proboji koji se do tada nisu ostvarivali, odjednom dođu naprijed, te prepreke za ostvarenje Božje volje bivaju maknute, a pobjede se ostvaruju.

Jedna se je osoba zaposlila, po njenom svjedočanstvu, otkako je na konferenciji primila dublji uvid o izgovaranju Božje Riječi, te je isto i primjenila. Posao je došao u roku od par dana. Izgleda da za Boga riječ „kriza“ ne postoji, ali postoje putevi poslušnosti, tj. blagoslova i proboja.>Na ovoj konferenciji nije se radilo samo o „još jednoj lijepoj propovjedi“, već o tome da je Božja Riječ došla, pohodila, dotaknula, promijenila i utjecala na živote ljudi i njihove okolnosti, i to isto može učiniti sa svakim od nas onda kada otvorimo svoje uši i dozvolimo Bogu da nam govori.

Zbog toga, pastore Šićko, hvala Vam na Vašoj poslušnosti Bogu i pomazanju i dođite nam brzo opet u Pulu!

Pozdrav svima iz Pule i Božji blagoslov!

PODIJELI ČLANAK