DETALJI NOVOSTI

25.11.2017.

Kamp “Susret s Bogom” – Izvještaj

Već nekoliko godina održavaju se sastanci na kampu u Bijelniku pod nazivom “Susret s Bogom” kao završetak ciklusa Temeljnih biblijskih učenja. I ovaj vikend, 24. i 25. studenoga, braća i sestre, novospašeni u Gospodinu, imali su odlično vrijeme i zajedništvo jedni s drugima, a prije svega s Bogom.

Uz dobru hranu, kako naravnu, tako i duhovnu učilo se o tome kako slijediti Isusa, kako upoznati Božju volju za svoj život, primiti krštenje Duhom Svetim, te slomiti sile tame i primiti oslobođenje od prokletstva. Sve je to bilo natopljeno molitvom za vjerne za krštenje Duhom Svetim i za oslobođenje.

Gospodin je svojom prisutnošću dotaknuo braću i sestre, ohrabrio ih i ispunio. Na odlasku s kampa jedan je brat od srca kratko sažeo: “Bilo je super. Baš opuštajuće. Napunio sam se.”

Evo još nekoliko svjedočanstava i zahvala Bogu za vrijeme na kampu:

“Dragi Bože, hvala ti što si nas okupio na kampu ovaj vikend. Hvala ti što si nam omogućio da te bolje upoznamo i na krasnom druženju s braćom i sestrama. Bilo je puno ljepše od očekivanog.”

“Hvala Isusu na predivnom kampu, na divnim ljudima s kojima sam bio i na odličnim učiteljima. Hvala Duhu Svetom koji nas je ispunio i obogatio i iznad onoga što smo očekivali. Doista je sve skupa bilo posebno.”

“Zahvaljujem dragom Bogu što sam išla na kamp sa sestrama i braćom i tamo potaknuta Duhom Svetim doživjela sam jednu posebnu radost i ushićenje, što i sama nisam bila svjesna. Progovorila sam tri riječi na novom jeziku, što za mene znači jako puno. Ispunjena mi je duša i srce. Među nama vladala je jedna vibra topline, zbližavanje i otvaranje jedni prema drugima. Osjetilo se jedno veliko ispunjenje radosti i sreće među nama.”

“Bilo je super, učili smo, družili se, molili, smijali, plakali i pjevali, ali da bi najbolje shvatili kako je tamo, ako niste bili preporučujem da idući put dođete i da sami doživite!”

“Hvala Bogu na lijepom susretu na Bijelniku, preporučujem ga i ostalima.”

Pozivamo sve nove vjernike da nam se priključe, te uz pomoć mentora prođu kroz ciklus Temeljnih biblijskih učenja i na kraju njega posjete naš slijedeći kamp “Susret s Bogom”.

“Zato idite i učinite sve narode učenicima mojim…” (Matej 28:19)

PODIJELI ČLANAK