DETALJI NOVOSTI

15.05.2018.

Konferencija “Božji dodir”

Pozivamo vas na konferenciju “Božji dodir” koja će se održati od 25. svibnja do 3. lipnja u Bjelovaru, Zagrebu i Puli. Služit će nam gošće iz Amerike – Barbara J. Yoder i Mary Audrey Raycroft. Ulaz slobodan! Dobro došli!

Apostolica Barbara J. Yoder je utemeljiteljica regionalnog apostolskog centra “Shekinah”, rasno i kulturno raznolike crkve u Ann Arboru, Michigan. Barbara vodi mrežu apostolske službe (BAMN) – mrežu pastora, voditelja službi i poslovnih ljudi. Često putuje kao nacionalna i međunarodna govornica, služeći na raznim konferencijama i crkvama. Autorica je pet knjiga. Charisma Magazine ju je proglasio kao jednu od vodećih žena u službi danas. Barbara ima želju vidjeti obnovljenu apostolsku crkvu. Obnova crkve je nešto što će uzrokovati da žetva izbije u gradovima, regijama i narodima i omogućit će da se Kraljevstvo Božje očituje u svakom sloju društva. Ona je poznata po svom pomazanju za proboj, prožetim proročkim darom.

Mary Audrey Raycroft je pastorica službe za trening službenika i od 1994. služi ženama u crkvi “Catch The Fire” u Torontu (nekad TACF). Ona je motivatorica i učiteljica, služi Božje srce obnove svugdje po svijetu. Veoma poticajna u ohrabrivanju vjernika, Mary Audrey uči velike crkve i kućne crkve, služi po crkvenim seminarima, konferencijama s temama: “Tko ste u Kristu”, “Darovi Duha Svetog”, “Nadvladavanje prepreka” i mnogo drugih s ciljem poticanja vjernika da hodaju u Duhu u cjelovitosti i plodnosti koju je Bog providio. Od 1984. bila je u inter-denominacijskoj službi za podučavanje i opremanje, radeći s crkvama, biblijskim školama i pastirima u Sjevernoj Americi, Karibima, Aziji, Australiji, Europi, Južnoj Africi i Velikoj Britaniji. Utemeljiteljica je službe “Izvori Života”, nedenominacijske službe koja je pozvana na probuditi, opremiti i osloboditi žene u svoj puni potencijal u Kristovom tijelu putem konferencija, osobnog služenja i seminara. Napisala je nastavne priručnike i knjige: “Izvori života – otkrijte Rijeku u vama”; i “Bilo jednom probuđenje”.

 

Kršćanski centar “Riječ Života”, Bjelovar

Augusta Šenoe 24

25. svibnja u 18 sati

26. svibnja u 18 sati

 

Kršćanski centar “Riječ Života”, Zagreb

Laginjina 11 (Vlaška 88/1)

27. svibnja u 10 sati

 

Hotel Pula, Pula

Sisplac 31

1. lipnja u 17 sati

2. lipnja u 17 sati

3. lipnja u 10 sati

PODIJELI ČLANAK