DETALJI NOVOSTI

26.06.2018.

Konferencija za mlade “Sjedinjeni ljubavlju” – 2. dio

Dragi mladi,

nastavljamo dalje. Ovaj put proširenom ekipom na malo istočnijem dijelu Lijepe naše, spremni za nove pobjede. Bog podiže novu generaciju koju želi sjediniti svojom ljubavlju kako bi čvrsto stajala za Njega. Pridružite nam se i vi od 13. do 18. kolovoza u Kršćanskom centru “Riječ Života” u Osijeku, na adresi Stjepana Radića 19a.

Prijavite se možete na CroYouthMinistry@gmail.com ili putem “CroYouthMinistry” Instagram stranice. U prijavi je potrebno navesti ime, prezime, dob, kontakt i grad iz kojeg dolazite, ako prvi put dolazite na našu konferenciju, a ako ne, dovoljno je samo ime i prezime.

 

Smještaj

Svi mladi smješteni su u crkvi u Osijeku. Kako biste se mogli naspavati, trebate ponijeti madrac na napuhavanje, jastuk te posteljinu ili vreću za spavanje. Prostorije crkve u Osijeku opremljene su WC-ima s tuš kabinama tako da ćete u njima moći održavati osobnu higijenu. Koristite svoje ručnike.

 

Financije

Cijena konferencije je 400 kn. U obitelji s više mladih prvi plaća punu cijenu, drugi 350kn, a svaki sljedeći 300 kn. U cijenu su uključeni smještaj i hrana za sve dane (doručak, ručak i večeru). Prijevoz nije uključen u cijenu. Novci se uplaćuju nakon registracije u Osijeku.

U tijeku je organizacija prijevoza vlakom. Putovali bismo povratnim kartama od Zagreba do Osijeka i natrag. Kako bismo mogli na vrijeme rezervirati dovoljan broj karata potrebno je obavijestiti nas do 1. kolovoza želite li putovati vlakom ili ćete se sami pobrinuti za dolazak do Osijeka. Veoma je važno da se što prije prijavite i javite nam želite li putovati vlakom zato što postoji mogućnost da dobijemo grupni popust te platimo karte ispod redovne cijene. Za povratnu kartu pripremite najviše 130kn, ali karte će s popustom najvjerojatnije koštati i manje. O točnoj ćete cijeni biti na vrijeme obavješteni.

Nemojte zaboraviti ponijeti i koju kunu za sladoled i ostalu zdravu hranu.

 

Suglasnost

Nakon što se prijavite, poslat ćemo vam “Izjavu o suglasnosti”. Molimo Vas da suglasnost dobro pročitate te da se potpišete na označeno mjesto ukoliko se s njom slažete. Za sve su maloljetnike uz dijete suglasnost dužni potpisati i roditelji.

 

Što ponijeti?

Budući da se vrijeme u svakom trenutku može promijeniti, uz laganu ljetnu odjeću, preporučamo vam da ponesete i praktičnu, slojevitu odjeću (tenisice, trenirkice i sl.) Kako bi nam boravak u prostorijama crkve bio ugodniji važno je da svi ponesete papuče i pidžame (DEČKI OBAVEZNO!)

Budući da ćemo se svaki dan kupati na Osječkoj Copacabani, potrebno je ponijeti sve za kupanje (kupaći, ručnici, kreme za sunčanje…) Ne zaboravite ponijeti sprejeve za zaštitu od insekata! Ponesite role ili romobil kako bismo se što lakše i brže kretali gradom.

Ponesite sa sobom i zdravstvene iskaznice.

 

Ostalo

Bit ćete uključeni u sva događanja i aktivnosti. Kako bi nam boravak svima bio ugodniji i ljepši, svi ćemo biti uključeni u čišćenje prostorija crkve, pripremanje obroka i ostale pomoćne poslove. Rasporede ćete saznati nakon registracije u Osijeku, a vaša dužnost je da vodite brigu o svojim obvezama.

Odvajanja od grupe i svi odlasci bez dopuštenja najstrože su zabranjeni. Posebno kada smo izvan prostorija crkve (kupanje i šetnja gradom).

Ukoliko postoje bilo kakva pitanja vezana uz konferenciju, osjećajte se slobodno javiti nam se. Vjerujemo da ćemo imati odlično vrijeme i s nestrpljenjem vas očekujemo 13. kolovoza u Osijeku.

PODIJELI ČLANAK