DETALJI NOVOSTI

04.10.2008.

Mickey Robinson – Pad u Nebo

Svjedočanstvo je ovo o Božjoj ljubavi, ali i o Njegovoj moći kojom i beznadnu situaciju može okrenuti na dobro. Mickey Robinson bio je tipičan američki mladić, zadovoljan svojim poslom, djevojkom, ali i skokovima iz aviona. Radio je tijekom tjedna kako bi mogao skakati, bio spreman ostaviti djevojku tijekom zajedničkog izlaska ukoliko bi mu se ukazala prilika za skakanje. To je bila njegova ljubav, strast, to su bili trenuci kada je, kako kaže, mogao osjetiti slobodu.

Jednom, tijekom rutinskog treninga, avion se pokvario, strmoglavio na tlo te se zapalio. Mickey Robinson je zadobio teške opekline na 35% površine tijela, a potom su uslijedile i infekcije, kako vanjske tako i unutarnje. Njegovo stanje se pogoršavalo sve dok jednog dana njegov duh nije napustio tijelo. Odjednom, postao je svjestan vječnosti. Tama je sve više zatvarala svjetlo te je počeo moliti Boga da mu da drugu šansu. Ubrzo, našao se u prisutnosti Svemogućeg Boga. Prema njegovim riječima, najgore je tada bilo biti svjestan vječne odvojenosti od Boga, znati da se je na to tijekom života moglo utjecati, no nije i sada se više ništa ne može učiniti. Milošću Božjom vratio se u tijelo, a potom i prohodao unatoč ozljedi živaca na nogama i ponovno progledao na desno oko. Liječnici su priznali da je ono što mu se dogodilo čudo od Boga.

Ono što je trebalo biti tragičan kraj njegovog života, postao je početak novog života ispunjenog stvarnošću poznavanja Boga. Time nisu nestali ni problemi ni borbe, ali, kako kaže, sada zna da postoji Osoba koja ga stvarno voli i zainteresirana je, kako za velike događaje, tako i za najmanje detalje njegovog života. Vjeruje da je preživio sa svrhom, da ljudima pokaže da Bogu ništa nije nemoguće i da uvijek postoji nada.

 

Autor: I. N

PODIJELI ČLANAK