DETALJI NOVOSTI

10.02.2018.

Rick Sizemore u Varaždinu – Izvještaj

Bog je velik u našem životu onoliko koliko Ga mi vidimo velikim! On po sili što djeluje u nama može sve učiniti izobilnije nego što mi išćemo ili mislimo (Efežanima 3:20) – pastor Rick Sizemore često dolazi u posjet Hrvatskoj pa tako je i nama u Varaždin ponovo donio blagoslovljenu poruku o Božjoj dobroti i veličini. Naš Bog je Bog obilja (Marko 6:41-43) i On je više nego dovoljan! Bog je Dobar, nema tu sumnje, međutim, mi smo ti koji bismo Ga trebali gledati Dobrim te onakvim kakvim Božja Riječ kaže da On jest!

Nadalje, problemi u našem životu su prilike da se Božje obilje očituje u tim situacijama! “Tko ti kažeš da Bog jest?”, ponovo i ponovo je postavljao ovo pitanje, jer kad je Isus naš fokus i mi znamo kakav je On jer smo Ga osobno upoznali, tada će On podijeliti svoje obilje s nama!

Kao šećer na kraju, pastor Jay je pozvao naprijed ljude na molitvu i velika većina je primila proroštvo, iscjeljenje, olakšanje, utjehu i novu nadu! Bogu je stalo do nas, On se silno želi očitovati među ljudima!

Stavimo odnos s Kristom iznad sveg! Tražimo Ga svim svojim srcem, vratimo se k Njemu (Joel 3:1-2)!

PODIJELI ČLANAK