DETALJI NOVOSTI

20.02.2017.

Seminar “Dođi po svoje ozdravljenje!” – Izvještaj

Ovaj vikend (17.-19.02.) smo održali seminar u Splitu u prostoru našeg kršćanskog centra.

Seminar je bio evangelizacijskog karaktera.

Danima prije samog početka seminara smo išli u uličnu evangelizaciju i bili silno blagoslovljeni u druženju s našim dragim sugrađanima.

Gost na seminaru koji je služio u propovijedi i molitvi je bio evangelizator Asbjorn Skjortnes iz Norveške.

U petak je brat Asbjorn podijelio s nama moćnu riječ na temelju stihova iz Poslanice Rimljanima o tome da je Evanđelje sila Božja za spasenje svakom vjerniku te da se u njemu očituje pravednost Božja, iz vjere u vjeru. Istaknuo je da vjera ne može djelovati u atmosferi osude, ljutnje ili srama.

U subotu je brat Asbjorn nastavio strastveno propovijedati na temelju stihova iz Lukinog evanđelja gdje se govori o velikoj večeri koju su neki uzvanici odbili s jako lošim izgovorima za svoj nedolazak. Brat Asbjorn je upozorio da nas podalje od evanđelja ne moraju držati veliki grijesi, već da to mogu biti sasvim obične stvari iz svakodnevnog života…

Na nedjeljnoj službi brat Asbjorn je propovijedao o milosti koju Gospodin potvrđuje čineći čudesne znakove i iscijeljena.

Mnogi prisutni su bili ohrabreni silinom Božje riječi i posvjedočili su iscjeljenja koja su primili od Gospodina nakon molitvi za iscjeljenje svake od triju večeri.

PODIJELI ČLANAK