DETALJI NOVOSTI

30.03.2019.

Seminar “Festival Života” s Ingeom Røyslandom – Izvještaj

“Vjeruj u Gospodina Isusa pa ćeš se spasiti ti i tvoj dom.” (Djela apostolska 16:31)

Na seminaru “Festival Života” koji se od 25. do 28. travnja održao u Zagrebu služio je evangelizator Inge Røysland. On putuje po svijetu propovijedajući Evanđelje i moleći za bolesne. Osnivač je organizacije “Heavenpartner”. Sa suprugom Evom živi u Norveškoj.

I na “Festivalu Života” ljudi su se nakon propovijedi odazivali pozivu i svoje živote predavali Isusu. Također izlazili su na molitvu za iscjeljenje i oslobođenje, a i na svojim mjestima mogli su primati od Boga iscjeljenje nakon što je Inge prozivao određene bolesti. Svjedočili su kako ih je Isus iscijelio. Jedna žena posvjedočila je i kako ju je Isus iscijelio od raka kad se Inge na prošlom seminaru molio za nju.

“Isus je iscjelitelj. Ali, postoji nešto što je više od svega drugog, a to je da je Isus spasitelj. I postoji jedna grozna bolest koja se naziva grijeh. I ako si ti zaražen tom bolešću u svome srcu – postoji lijek za tu bolest – a to je Isus Krist. On je ovdje”, poručio je Inge te pozivao sve one koji još nisu pozvali Isusa u svoje srce da to učine te da od Isusa prime i iscjeljenje od svake bolesti, slabosti i svake vrste zarobljenosti kojom ih je đavao tlačio.

 

Propovijedi sa seminara možete naručiti na 01 2911 942 ili info@okknjizara.com.

PODIJELI ČLANAK