DETALJI NOVOSTI

26.12.2017.

Božićni koncert 2017. – Izvještaj

“Ne bojte se! Evo javljam vam radosnu objavu, veliku radost za sav narod! Danas vam se u gradu Davidovu rodio Spasitelj – Krist, Gospodin.” (Luka 2:10-11)

Na Božić, 25. prosinca, u Kršćanskom centru Riječ Života u Zagrebu održan je Božićni koncert. Nastupio je naš tim za slavljenje, ali i naši tinejdžeri.

Apostol Damir Šićko Alić govorio je o Božiću. Poručio je da razlog Božića nalazimo u Bibliji. “Možda će vam zvučati grubo – ali pravi razlog Božića jest tvoj grijeh, jest to da ti i ja jesmo grješnici i da ti i ja zbog toga što smo grješnici bili smo na putu osude. Biblija kaže da smo svi bili djeca srdžbe, pripravljeni za srdžbu Božju i zbog toga što Bog nije želio da ju mi iskusimo, Sin Božji se utjelovio. Isus Krist se utjelovio”. Istaknuo je i da Biblija kaže da nas je Bog toliko ljubio da je dao svog jedinorođenog Sina da ne pogine ni jedan koji u Njega vjeruje nego da ima život vječni (Ivan 3:16). Isus je došao da nas spasi. Njegovo ime upravo to govori jer ime Isus znači Bog je spasitelj. Isus je moj i tvoj spasitelj. A kako će nas spasiti? Po vjeri. Ako ti vjeruješ u Njega, ako ga prihvatiš za svoga Gospodina, ako mu napraviš mjesta u svome srcu dragovoljno i ako predaš svoj život Njemu, On će te spasiti. Apostol Damir zatim je molio za sve one koji još nisu predali svoj život Isusu, da to učine.

O tome kako je Isus promijenio njihove živote, na Božićnom koncertu okupljenima su govorili Ana Huis i Matej Radošević.

Na kraju koncerta sva su djeca dobila darove.

Svima želimo radostan Božić i uspješnu Novu godinu!

PODIJELI ČLANAK