Mladi

Bog čezne podignuti generaciju koja će beskompromisno živjeti za Njega. U današnje vrijeme poprilično je izazovno biti oni koji stavljaju svoje pouzdanje u Boga, koji ne zaboravljaju Božja djela i koji vrše Njegove zapovijedi. Stoga je naša misija približiti mlade Bogu i pomoći im u izgradnji karaktera, stvaranju pozitivnih navika te prepoznavanju i razvoju svojih talenata i darova.

Kako to ostvarujemo?

Svake subote nalazimo se na omladinskim sastancima gdje slavimo našeg Gospodina, učimo moliti i rastemo u molitvi. Čitamo Bibliju i razgovaramo o njoj. Slušamo odlične propovijedi i družimo se.

Tijekom ljetnih i zimskih praznika, u različitim dijelovima Hrvatske održavamo kampove i konferencije za mlade. To je uvijek jedinstveno i dragocjeno vrijeme koje provodimo s Gospodinom, ali i jedni s drugima. Također organiziramo različite izlete i događanja.

Vjerujemo da će Hrvatska postati mjesto pozitivnih promjena i da su mladi za to ključni. Zato te pozivamo da nam se pridružiš i budeš dio generacije koja će donositi pozitivne promjene u ovoj zemlji.

Ako trebate molitvu, utjehu, rame za plakanje ili pomoć – tu smo.

Možete nas pratiti i kontaktirati putem društvenih mreža: Instagram i TikTok

„Čuvaj svoje srce jer iz njega izvire život.“ (Mudre izreke 4:23)

„Neka nitko ne prezire tvoju mladost, nego budi uzor vjernicima u riječi, u življenju, u ljubavi, u duhu, u vjeri, u čistoći.“ (1. Timoteju 4:12)