DETALJI NOVOSTI

19.10.2017.

Festival Života u Bjelovaru – Izvještaj

Seminar “Festival Života” održan je 18. listopada u Kršćanskom centru Riječ Života u Bjelovaru. Služili su nam pastori Benjamin Deitrick i Petar Fabijanić.

Benjamin Deitrick je ušao u punovremenu službu sa samo 17 godina. Prvih 10 godina proveo je služeći pod vodstvom Roberta Stearnesa u New Yorku (SAD). Tijekom tog vremena bio je uključen u mnoge konferencije propovijedajući, vodeći slavljenje i služeći u molitvenom timu. Od 2011. Benjamin sa suprugom Tarrom i dvoje djece živi u Ann Arboru (SAD), gdje služi kao glavni pastor u crkvi “Shekinah“, pod vodstvom apostolice Barbare J. Yoder. Kroz 16 godina punovremene službe proputovao je 23 nacije poučavajući Riječ Božju uz demonstraciju sile. Njegova želja je vidjeti apostolski i proročki narod zapaljen vatrom probuđenja i podići vojsku na Zemlji koja će ispuniti Kristov poziv.

Petar Fabijanić – pastor Pero (kako ga uglavnom svi poznaju) je svoju misionarsku službu u Istri započeo 2009. preselivši se sa svojom obitelji iz Zagreba u Pulu. Osim u Puli pastor Petar često vodi službe, seminare i duhovne obnove širom Hrvatske i u okolnim zemljama, ali je služio i u Africi te raznim lokacijama u SAD-u. Njegove službe se sastoje od slavljenja i snažnih propovijedi koje su vrlo zanimljive i tako tečne i jasne da mnogi ostaju već ”samo” radi toga oduševljeni. Kažem ”samo” jer je pastor Petar dobio službu nadnaravnog te operira i u raznim duhovnim darovima pa mnogi prisutni budu uvijek iscijeljeni, ozdravljeni, oslobođeni i ohrabreni. Jedna od njegovih dodatnih karakteristika je suosjećanje i ljubav prema ljudima kojima uvijek s radošću služi u njihovim potrebama.

PODIJELI ČLANAK