DETALJI NOVOSTI

16.09.2018.

Godišnja konferencija 2018. – Izvještaj

U Kršćanskom centru “Riječ Života” u Zagrebu, od 13. do 16. rujna, održala se godišna konferenciji pod nazivom “Bog želi…”. Služili su nam apostoli Greg Howse i Damir Šićko Alić te pastor Dion Campbell.

Konferenciju je otvorio apostol Greg koji je poručio Crkvi da je nad njom pionirski duh i da je naša svrha izvršiti volju Božju.

Drugi dan konferencije apostol Greg pozvao je Crkvu da se mijenja obnovom uma i mišljenja, da prinese Bogu svoj um jer kad nam se um promijeni, promijeni se život. Tada postajemo Kristoliki, posjedujemo um Kristov.

Na drugoj službi, drugog dana konferencije propovijedao je pastor Dion Campbell. Pozvao je Crkvu da svrhovito izvršava volju Božju, da bude dostupna Bogu.

Treći dan konferencije pastor Campbell govrio je o apostolskoj Crkvi. Rekao je da Bog oprema sve mlade i stare i staretški ih postavlja. Propovijedaj Isusa tamo gdje živiš. Za apostolsku Crkvu je važno da idemo zajedno, u zrelosti.

Popodne je trećeg dana konferencije o apostolskoj Crkvi propovijedao apostol Greg. Rekao je da je apostolska Crkva za razliku od pastorske – ratnička. Apostolske crkve podižu obitelji, čine velike stvari za Boga.

Navečer je apostol Damir Šićko Alić propovijedao o seksualnosti. Kazao je kako je biti kršćanin pitanje načina života, kako živim. Bog je zainteresiran za našu seksualnost.Izvanbračne zajednice su grijeh, blud čine oni koji nisu oženjeni/udate. Preljub čine oženjeni/udate. Seksualno nemoralne osobe idu u pakao. Pokaj se, ako si takva osoba. Taj grijeh nosi posljedice. Ljubav dolazi od Boga, a požuda od vraga.

Konferenciju je svojim služenjem završio apostol Greg. Poručio je Crkvi da živi dostojno poziva Božjeg, u jedinstvu Duha Svetoga i da uzme jaram Isusov.

PODIJELI ČLANAK