DETALJI NOVOSTI

11.12.2018.

Konferencija za mlade “Sjedinjeni ljubavlju part 3 – PROČISTI ME”

Dragi mladi,

polako nam se bliži Nova godina, a s njom i konferencija za mlade “Sjedinjeni ljubavlju part 3 – PROČISTI ME”. Konferencija će se ovoga puta održati od 31. prosinca do 4. siječnja u prostorijama Kršćanskog centra Riječ Života u Zagrebu, u Laginjinoj 11 (Vlaška 88/1).

Sve ćemo započeti dočekom Nove Godine. Druženje će početi oko 19 sati, a sigurni smo da će odlična atmosfera trajati do ranih jutarnjih sati. Pripremili smo puno zabave, izazova, smijeha, plesa i glazbe. Vjerujemo da smijeha i hrane također neće nedostajati.

Već sljedeći dan, 1. siječnja, nastavljamo večernjom službom u 19. sati, a tijekom preostalih dana organizirali smo i jutarnje muško-ženske radionice. Vjerujemo da će Bog u ovim radionicama pomoću odličnih tema otvarati srca i mijenjati živote. Osim razgovora s mladima, radionice će sadržavati i zanimljive izazove koji će zasigurno doprinijeti timskom radu i nekim novim otkrivenjima. Večeri će biti izdvojene za službe na kojima će vam služiti stariji, mudriji i iskusniji. Bilo da je to kroz službe ili muško-ženske radionice, vjerujemo da će nam sve biti na veliki blagoslov. Između jutarnjeg i večernjeg služenja imat ćemo ručak i slobodno vrijeme za druženje uz igre i zabavu.

Odluči se ZA konferenciju i provedi vrijeme s Bogom i nama. Nećeš požaliti ni trenutka. Gospodin vidi sve kroz što prolaziš. On želi dotaknuti tvoje srce, donijeti ti novu svježinu u život i pročistiti sve skrivene dijelove u tebi kako bi te Njegova slava ispunila u potpunosti. Gospodin se pokreće kada su nam srca puna iščekivanja. Donesi odluku i očekuj, ovo je vrijeme za tebe.

Obavezno ispuni kratku prijavu koja će nam omogućiti bržu i jednostavniju organizaciju svega potrebnog (hrane, pića, karata, mjesta i rasporeda) za što ugodniji boravak u prostoru crkve. Prijaviti se možete ovdje.

Vidimo se uskoro 😊

PODIJELI ČLANAK