DETALJI NOVOSTI

07.01.2019.

Konferencija za mlade “Sjedinjeni ljubavlju part 3 – PROČISTI ME” – Izvještaj

Konferencija za mlade “Sjedinjeni ljubavlju part 3 – PROČISTI ME” održala se od 31. prosinca do 4. siječnja u prostorijama Kršćanskog centra Riječ Života u Zagrebu, u Laginjinoj 11 (Vlaška 88/1).

Na konferenciji su mi najdraže bile radionice koje su govorile o prijateljstvu. Slušali smo mnogo primjera o tome kako su se ostale cure u grupi nosile s problemima s prijateljima, naučili smo da trebamo oprostiti ako smo dobili povredu i da u svakom problemu potražimo Gospodina i Njegovu pomoć. Bilo mi je veoma zabavno i zanimljivo kada smo mi cure jedna drugoj stavljale u posudice papiriće s ohrabrujućim porukama o tome kakva nam je koja osoba. Ove smo poruke naravno pisale svakoj osobi.

Od ostatka radionica posebno mi se svidjela igra i “tajni prijatelj” koja je bila baš zabavna i predobra. Slavljenje je bilo vatreno i pomazano. Osjećala se Božja ljubav, Njegov dodir, utjeha, njegova zaštita i poseban mir. Naše zajedništvo je bilo i ostalo posebno. Svaki smo se dan družili i još se više zbližavali.

Osjećam da smo od dana kada sam prvi put došla na konferenciju za mlade pa sve do sada svi doista učvrstili naše odnose i utemeljili prijateljstva. Jako sam zahvalna Gospodinu što sam upoznala takvu veliku i posebnu obitelj u Kristu s kojom sam postala sigurnija i otvorenija nego ikada prije.

Konferencija je bila stvarno neopisivo prekrasna i uživam u svakom ovakvom događaju i u svakom druženju sa svojom braćom i sestrama. Bog podiže i osnažuje ovu generaciju i sprema ju za velike i posebne planove koje je priredio!

 

Autorica: M. P.

PODIJELI ČLANAK