DETALJI NOVOSTI

19.08.2018.

Konferencija za mlade “Sjedinjeni u ljubavi Vol. 2” – Izvještaj

Konferencija za mlade “Sjedinjeni u ljubavi Vol. 2” održala se od 13. do 18. kolovoza u Kršćanskom centru “Riječ Života” u Osijeku. Skupili su se mladi iz različitih dijelova Lijepe Naše i započeli jednu lijepu pustolovinu.

Put do Osijeka sam je po sebi bio jedna velika avantura. Većina kampera putovala je vlakom koji je krenuo iz Zagreba. Umorni, ali vrlo uzbuđeni, kamperi su došli do Osijeka. I tako je sve počelo. Već od prvog dana očekivanja su bila velika. Dani su bili vrući pa je kupanje svakoga dana bilo jedno od važnijih događanja. Na bazenima “Copacabana” kamperi su imali sve što im je bilo potrebno – dobru hranu, zabavu, sport, druženje pa čak i konstruktivne muško-ženske radionice. Ali to nije bilo sve. Iz dana u dan Bog je sve više utjecao na naša srca. Na jednostavan, svoj način, mijenjao ih je.

Unatoč tome što su neki došli zbog zabave i druženja s drugima, vrlo smo brzo shvatili da je druženje s Bogom još zabavnije. Od početka smo bili vrlo raspjevana ekipa pa smo i promukli, ali to nas nije spriječilo da imamo vrhunsko slavljenje. Bilo je čak i plesa, skakanja i ostalih stvari koje čine čovjeka umornim, ali nije bilo prestanka. Uz sve to, naši su voditelji dijelili svoja svjedočanstva i iskustva s Bogom. Tijekom cijele konferencije govorilo se o tome da Bog čisti ljude i, premda je to bolan proces, On nas time čini sve sličnijima Sebi. Kako bi bolje razumjeli, mladi su gledali videozapis u kojem je prikazan proces čišćenja srebra i postupak čišćenja graha koji je demonstrirala naša draga Branka. Bilo je tu puno korisnih riječi koje su pomogle mladima u otkrivanju Boga i sebe. Ako želite više saznati, obratite se nekome od njih, vrlo rado će vam sve ispričati. 😉

Konferencija “Sjedinjeni u ljubavi Vol. 2” nadmašila je sva očekivanja. Bog je spojio nespojivo i sjedinio nas u ljubavi.

PODIJELI ČLANAK