DETALJI NOVOSTI

05.06.2017.

Konferencija za žene “Osvježi se Balkan”

Drage žene Božje i sestre u Kristu!

Pozivamo vas na konferenciju za žene u Osijeku, u crkvi Riječ Života, koja će se održati 16. i 17. lipnja, 2017.

Konferencija je besplatna i otvorena svim ženama, pastoricama i službenicama gladnima Boga i Njegovog Kraljevstva. Služit će nam tim od pet žena iz Amerike kojima je Bog stavio želju na srce da ovako nešto organiziraju na našem području i ostvare u suradnji sa Syloam službom.

Više o njihovoj viziji i detaljima možete pročitati ovdje:

“Ova je konferencija rođena u Božjem srcu, dizajnirana u Nebu i, kako Njemu donosi slavu, ima Njegov pečat odobrenja. Nije proizašla iz ljudskih emocija i udovoljava Bogu zato što dolazi iz Njegovog srca.” – Pastorica Maribel, Ekvador

 

Vizija za ovu konferenciju:

Nek` se NADA uzdigne.

Želimo ohrabriti žene da imaju pouzdano iščekivanje onoga što je pred njima, da usmjere svoju pažnju na riječi, snove i vizije koje im je Bog davao koje ih vode na novu razinu. Vjera je jamstvo za ono čemu se nadamo. Želimo ohrabriti žene da se raspire u nadi u vezi stvari oko kojih su postale obeshrabrene i ostale bez nade.

Naša je želja srca biti na blagoslov ženama. Zato je naš cilj financijski pokriti sve aspekte ove konferencije i na taj način ne tražiti ništa drugo nego da budemo sluge Tijelu Kristovom u Osijeku i okolici.

 

Ovdje su kratki detalji o govornicima:

Vanessa Birkbeck: glavni govornik, supruga Roba Birckbecka s kojim trenutno radi u službi Johna Bevera. Radila je za evangelizatora Reinharda Bonnkea dugi niz godina i služila u mnogim nacijama. Redovito održava konferencije za žene u Južnoj Americi. Djeluje u daru prorokovanja, poučavanja i motiviranja žena da čine više u vlastitim životima.

Yvonne Ras: Robova i Vanessina pastorica već 30 godina. Sa svojim suprugom Paulom ima bogatu službu koja je dotaknula mnoge živote u Južnoj Africi, Zimbabweu i Ujedinjenom Kraljevstvu. Danas vode crkvu na Isle of Wight, u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Sarah Birkbeck: udana za Vanessinog i Robovog sina Jamesa. Osnivačica je službe Refresh Ministries i održava uspješne konferencije za žene u Americi. Obrazovala se na biblijskom institutu Christ for the Nations u Dallasu. Ona i muž imaju troje male djece.

Rachael Ervin: Vanessina i Robova kći, obrazovala se na biblijskom institutu Christ for the Nations u Dallasu i ima diplomu omladinskog pastora. Ona i muž Imaju dvoje djece i osnovali su crkvu u svojoj lokalnoj zajednici.

Carolina Flores: bliska prijateljica obitelji Birkbeck. Kao mlada djevojka ima snažno pomazanje i propovijedala je zajedno s Refresh Ministries timom u Južnoj Americi. Originalno je iz Dominikanske Republike i ima dvoje male djece.

Dobro nam došle!

 

Raspored službi:

Petak, 16.6.

09:00 Sastanak broj 1

10:30 Pauza

11:00 Sastanak broj 2

12:30 Vrijeme za ručak*

14:00 Sastanak broj 3

15:30 Pauza

15:45 Sastanak broj 4

17:00 Vrijeme za večeru*

19:00 Sastanak broj 5

 

Subota, 17.6.

09:00 Sastanak broj 6

10:30 Pauza

11:00 Sastanak broj 7

12:30 Vrijeme za ručak*

14:00 Sastanak broj 8

15:30 Pauza

15:45 Sastanak broj 9

17:00 Vrijeme za večeru*

19:00 Sastanak broj 10

PODIJELI ČLANAK