DETALJI NOVOSTI

31.03.2014.

Russ Kline u Dubrovniku – Izvještaj

Od 31.03. do 02.04.2014. bili smo blagoslovljeni trodnevnim gostovanjem proroka Russa Klinea u Kršćanskom Centru Riječ Života u Dubrovniku. Sve tri večeri službe očitovala se snažna Božja prisutnost, Gospodin je izlijevao svoga Duha na sve prisutne, koji su sa srcem punim očekivanja i djetinjom vjerom čekali na Gospodina.

Službe su se sastojale od jasne i jednostavne poruke Riječi Božje, prošarane dinamičnim svjedočanstvima proroka Russa. Prva večer službe se temeljila na Ezekielu 37:1-10. gdje se govorilo o proročkom vjetru Božjem, kako proročka riječ donosi život tamo gdje je mrtvo. Druga večer služenja bazirala se na Otkrivenju 19:10. gdje kaže da je proročki Duh “svjedočanstvo Kristovo”, kojemu je cilj da ljudi prime otkrivenje o Isusu, te da Gospodin u posljednja vremena izljeva proročko pomazanje, Ilijin Duh na sve ljude, ne samo na jednu osobu.

Posljednju večer službe, prorok Russ Kline nam je praktično govorio kako čuti Božji glas, te nakon molitve Bogu za izlijevanje proročkoga pomazanja, vježbali smo aktivacije prorokovanja. Cijela Crkva je obogaćena i ohrabrena Riječju od Gospodina preko svoga sluge Russa Klinea, na kojemu smo Mu zahvalni. Trčeći utrku ohrabreni Božjim obećanjima koje smo primili u proroštvima, zahvaljujemo Gospodinu na svemu što smo primili i što još ima za nas. Božji vam blagoslov od Crkve iz Dubrovnika 🙂

PODIJELI ČLANAK