DETALJI NOVOSTI

24.10.2017.

Susret “Zbog tebe” – Izvještaj

Čudo otkupljenja na susretu “Zbog tebe”. Oni koji su tražili odgovore sigurno su ih našli prošli tjedan na trodnevnom glazbeno-edukativnom eventu “Susret ZBOG TEBE” u Areni Varaždin. Tema događaja bila je od najveće važnosti za cijeli svijet, a to je Isusovo otkupiteljsko djelo na križu za svakog čovjeka.

Apostol Damir Šićko Alić pobliže nam je uz pomoć Duha Svetog, objasnio zašto je Isus umro za nas i kako je to važno za svakog čovjeka osobno, te tom istom temom potvrđuje naziv događaja “ZBOG TEBE”! Da, Isus je umro za tebe, za mene, za sve! On je to učinio da nas u svojoj velikoj milosti otkupi i spasi od grijeha, sila tame, te puta u vječnost odvojenu od Boga. Samo On nas voli najviše, samo On je mogao oprostiti naše grijehe jer je Njegova krv koju je prolio na križu sveta i dovoljna, On je Jaganjac bez mane, On je Bog!

Također, podsjetili smo se temelja i važnosti cjelokupne kršćanske vjere i uvelike se obradovali što su ljudi koji su shvatili svoju potrebu za Spasiteljem predali svoje živote Isusu te su, nakon molitve, mnogi bili ozdravljeni od raznih bolesti koje su ih mučile!

Naposljetku, kao što nam je pastor Robert pokazao u svom istraživanju, naša želja i molitva je da svaka osoba u Hrvatskoj može znati što je Radosna vijest (Evanđelje) te osobno spoznati što je Isus Krist učinio na križu u svojoj velikoj ljubavi!

PODIJELI ČLANAK