DETALJI NOVOSTI

28.04.2015.

Trening u proročkom daru

Potaknuti velikom potrebom u Tijelu Kristovom za proročkim glasom, zahvalni smo Bogu da nam je poslao dvije službenice koje već desetljećima djeluju u tom daru i mnoge su podučile i opremile za služenje u proroštvu.

25. – 29.05.2015. / Kršćanski centar Riječ Života, Pula / Nobileova 20

Barbara J. Yoder u službi je apostola već niz godina i istovrenemno vodi apostolski trening centar Shekinah u Ann Arboru. Službenica koja putuje i poznata je po cijelom svijetu po specifičnom proročkom pomazanju, koje obnavalja silu i snagu u pojedincima, lokalnim crkvama i regijama. Čest je gost mnogih renomiranih kršćanskih konferencija i službi, i dugogodišnji prijatelj Hrvatske. Ona zajedno sa nama moli i radi na tome da probuđenje pogodi Hrvatsku i transformira naciju, crkvu i pojedince.

Mary Audrey Raycroft u službi je učitelja i pastora u crkvi Catch the fire iz Toronta. Osnovala je posebnu službu za služenje ženama pod nazivom “Releasers of life”. Njen je cilj i moto probuditi, opremiti i osloboditi žene u pozive i potencijale koje im je Bog dao.

Molimo vas da se prijavite na e-mail: pkfabijanic@gmail.com sa naznakom “Prijava za trening u proročkom daru”, ili pošaljite poruku u inbox. Na taj način ćete dobiti sve ostale informacije, te ispuniti prijave za trening.

Molimo vas da se javite najkasnije do 18.05.2015.

 

PODIJELI ČLANAK