DETALJI NOVOSTI

25.02.2023.

Izvještaj s gostovanja Asbjørna i Gunlaug Skjortnes u Puli i Rijeci

Norveški propovjednici Asbjørn i Gunlaug Skjortnes gostovali su u Puli i Rijeci od 17. do 19. veljače. Asbjørn Skjortnes je evangelizator koji je od rane mladosti do danas propovijedao u mnogim zemljama širom svijeta. Njegovo svjedočenje i propovijedanje popraćeno je Božjim djelovanjem, tako da su mnogi primili spasenje, iscjeljenje i obnovili svoj odnos s Bogom.

Asbjørn Skjortnes u petak je u Puli te u subotu u Rijeci služio evangelizacijsku poruku. Neposredno propovijedanje iz srca k srcu podiglo je vjeru u ljudima tako da su primili Isusa Krista u svoje srce, ali i zdravlje koje Isus daje.  Jedna je gospođa posvjedočila o trenutnom prestanku višemjesečne boli u koljenu, dok je druga mogla stisnuti šake koje dugo vremena nije mogla stisnuti radi osteoporoze i artritisa. Uz ova dva bilo je još svjedočanstava o iscjeljenju, ali i o duševnom miru i radosti.

U nedjelju je u Puli služila sestra Gunlaug. Njena poruka o Božjoj ljubavi koja prašta i ispruža se prema nama dotakla je mnoga srca i otvorila ih da mogu primiti svjež doticaj Božje ljubavi.

Zahvaljujemo Bogu na blagoslovu koji nam je poslao kroz ovaj predivan bračni par.

PODIJELI ČLANAK