DETALJI NOVOSTI

21.07.2016.

Služenje pastora Kristine i Petra Fabijanića u Dubrovniku – Izvještaj

Prošloga tjedna, 14. i 15. srpnja, u Kršćanskom centru ”Riječ Života” u Dubrovniku, gostovali su pastori Kristina i Pero iz Pule. Obje su službe bile ispunjene Božjom prisutnošću, koja je snažno doticala sve prisutne. Crkveni prostor bio je dupkom pun, a bilo je i mnogo posjetitelja koji su prvi put došli na sastanak crkve.

Prvu je večer služba krenula sa slavljenjem kao i obično, međutim ovaj put slavljenje nije stalo. Pastori su vrlo brzo dobili Riječ od Boga za neke prisutne, uslijedila je molitva za njih, a potom su svi svjedočili o raznim iscjeljenjima i oslobođenjima. Nakon približno dva sata, atmosfera se poslije molitve i slavljenja malo primirila, a prisutni su sjeli na svoja mjesta. Kad su svi mislili da je služba gotova, pastor je počeo služiti u Riječi. Uslijedila je dinamična propovijed o Božjoj sili i snazi, uz svjedočenje o onome što Bog čini u nama. Prisutni su, osvjedočeni prijašnjim čudesima, ”gutali” Riječ sa stavom očekivanja, a atmosfera vjere nije jenjavala do samoga kraja službe.

I drugi je dan, slično prethodnome, služba započela slavljenjem, koje je ovaj put trajalo sve do samoga kraja. Poslije nekoliko pjesama pastor je istupio s porukom za crkvu, nakon koje je krenula molitva. Najprije su, na Božji poziv, izišli na molitvu oni koji su u svome životu prepoznali potrebe u raznim situacijama, a zatim je uslijedila molitva “udjeljenja” za sve prisutne, prilikom koje su pastori polagali ruke i molili za svakoga pojedinačno. Poslije molitve krenula je Riječ, uz slavljenje koje nije prestajalo. U jednom trenutku, na podu crkve počele su se pojavljivati svijetleće točkice koje su privukle pažnju najprije pastora Pera koji je služio, a zatim svih prisutnih. Uskoro smo ustanovili da se radi o platinastim listićima. Nastalo je veliko oduševljenje i strah Gospodnji, ne radi sjajnih listića, nego zato što nas je Bog tako posebno počastio svojom prisutnošću!

PODIJELI ČLANAK