DETALJI NOVOSTI

04.11.2009.

Apostol Šićko u Dubrovniku – Izvještaj

Na redovnom sastanku u srijedu, 04. studenog, u našem dubrovačkom Centru ugostili smo apostola Damira Šićka Alića. Kao što mu to i doliči, apostol je služio u pomazanju proboja i nove svježine. Prisutne je potaknuo porukom o zahvalnosti za sve ono što nam Bog, naš Nebeski Otac, daje u izobilju i bez prigovora.

Naglasio je kako u našim životima ciljano trebamo razvijati naviku zahvaljivanja i upozorio kako nedostatak zahvalnosti uzrokuje gubitak pomazanja (prisutnosti) Duha Svetog i života Božjeg. Na kraju službe molio je za sve one u potrebi za ozdravljenjem i oslobođenjem. Nakon molitve, mnogi su svjedočili o pozitivnim promjenama koje su doživjeli.

Na našim redovnim sastancima imamo običaj čitanja pisanih zahvala vjernih iz crkve. Na slijedećem sastanku nakon posjeta apostola Šićka, bilo je puno pisanih zahvala koje smo pročitali pred svim okupljenima. Čitava atmosfera odiše vjerom i produbljenim pouzdanjem u Gospodina Isusa i Njegovo djelo.

Zahvalni smo našem Nebeskom Ocu za darove Duha Svetog koji su nam udijeljeni kroz službu apostola Šićka.

”On dade jedne kao APOSTOLE, druge kao proroke, jedne kao evanđeliste, druge kao pastire i učitelje, DA PRIPRAVI SVETE ZA DJELO SLUŽBE, ZA IZGRADNJU KRISTOVA TIJELA. (Ef.4:11,12)

PODIJELI ČLANAK