DETALJI NOVOSTI

25.01.2023.

Biblijska škola 2023.

Želiš li duhovno rasti? Svaki vjernik ima dužnost obrazovati se u duhovnim stvarima “…da ne budemo malodobni, igračka valova…”. To je tvoj poziv i tvoj izbor i zato izaberi Restoration biblijsku školu u kojoj će te podučavati i trenirati provjereni učitelji koji su do sada trenirali stotine i tisuće vjernika.

Nažalost, kroz stoljeća je crkva u svijetu izgubila ili odstupila od mnogih važnih biblijskih istina, a mi u Restoration školi želimo vjernicima donijeti te važne biblijske istine, kako bi oni mogli bolje služiti Gospodinu i crkvi te primiti svoje blagoslove.

Biblijska škola Restoration College International djeluje u SAD-u i više zemalja svijeta. Njezin osnivač je dr. John Polis iz SAD-a.

Diplome polaznika akreditira Restoration College International, koji je član Transworld Accrediting Commission International, međunarodnog nevladinog obrazovnog tijela, koje je neprofitna crkvena organizacija. Transworld je postavio visoke standarde i djeluje u širenju biblijskog nauka. Transworld akreditira teološke škole, fakultete i programe po cijelome svijetu.

Svaki dan Škola započinje slavljenjem i molitvom, nakon čega slijede predavanja uz pauzu između njih.

Predavači su domaći i strani službenici Evanđelja. Oni su provjereni službenici, koji aktivno sudjeluju u izgradnji Crkve. Zbog toga su osposobljeni prenijeti praktično znanje, koje će izgraditi i osnažiti svakog vjernika. Predavanja domaćih učitelja bit će uživo, a predavanja stranih učitelja gledat će se u školi putem video zapisa.

 

Predmeti:

Vjera

Pravednost

Molitva

Povijest Crkve

Slavljenje i obožavanje

Podređenje i autoritet vjernika

Brak i obitelj

Pregled Starog zavjeta

Pregled Novog zavjeta

Krvni savez

Iscjeljenje

Duh Sveti i Njegovi darovi

Duh, duša i tijelo

Duhovno ratovanje

Evangelizacija i učeništvo

Biblijske doktrine

Svjetske religije

Biblijsko upravljanje

 

Učitelji:

John i Rebecca Polis

Damir Šićko Alić

Marija Alić

Tomislav Vidaković

Karen Ford

Mike Cutright

Željka Rupčić

 

Trajanje škole: 6.2. – 26.5.2023.

Dnevni raspored: Nastava se održava svakim radnim danom od 18 do 21h, osim srijedom od 19 do 21h. Raspored može biti podložan manjim promjenama.

Adresa: Kršćanski centar „Riječ Života“, Laginjina 11, Zagreb

Prijava: Prijavnice za Biblijsku školu mogu se podići u crkvi “Riječ Života“ u Zagrebu. Ispunjenu prijavnicu i preporuke potrebno je dostaviti najkasnije do 22.01.2023.

Dodatne upite možete postaviti na adresu zagreb@rijeczivota.hr.

PODIJELI ČLANAK