Križevci

O pastoru

Miro Kiseljak je doživio snažan Božji doticaj 2002. kada je predao svoj život Isusu Kristu u kršćanskoj zajednici “Riječ života” u Zagrebu, gdje se susreo s istinskom i živom vjerom što je značilo prekretnicu u njegovom životu, te se uključio kao glazbenik u tim za slavljenje “Riječ Života”, gdje je služio do 2016. Miro je pomoćni pastor u crkvi u Zagrebu i trenutno vodi i brine se za crkvu u Križevcima.

 

O nama

Prvi sastanci počinju se održavati 2003. kad je crkva i registrirana. Crkvu je vodila pastorica Radojka Radić iz Zagreba. Od tada se održavaju redoviti sastanci, molitve kao i druge aktivnosti vezane uz rad crkve, ali 2008. crkva je ušla u tzv: “Stand by”. Početkom 2016. ponovno je uspostavljen kućni tim, a u 6. mjesecu iste godine pastor Miro nakon jednog odlaska s tima, prima jasnu riječ da će se kućni tim (sastanak spašenih) širiti kad uđe u javni prostor zbog čega dolazi do zaključka da Bog želi ponovno pokrenuti crkvu u tom gradu. Uskoro ista ideja počinje gorjeti i u srcima kućnog tima, te vjerujući u jasno Božje vodstvo, 15.10.2017., crkva počinje ponovno s javnim službama, evangelizacijama i molitvama.

Naša misija je graditi, popravljati, obnoviti i podići. Vjerujemo da će Bog obnoviti i vratiti vatru Duha u srca onih koji pripadaju Njemu – uz spasenje i iscjeljenje nespašenih duša koje će osobno doživjeti susret s Gospodinom Isusom Kristom.

Službe se održavaju subotom u 19 sati. Molitva crkve se održava srijedom u 19 sati.