DETALJI NOVOSTI

21.11.2018.

Duhovna obnova

Radosni smo što vas možemo pozvati na dvije duhovne obnove. Prva će se održati 1. prosinca u 18 sati, u Hotelu Pula u Puli, a služit će apostol Damir Šićko Alić. Druga će se održati 5. prosinca u 19 sati, u Hotelu Pula u Puli, i 6. prosinca u 19 sati, u Domu obrtnika u Poreču, služit će evangelizator Bengt Wedemalm. Ulaz slobodan! Dobro došli!

Apostol Damir Šićko Alić je utemeljitelj saveza crkava “Riječ Života” i pastor istoimene rastuće crkve u Zagrebu. Dinamičan je propovjednik i biblijski učitelj koji s jasnoćom poučava Božju Riječ. Ima počasni doktorat iz teologije s Florida Beacon College and Seminary iz Jacksonvillea u Floridi (SAD).

Bengt Wedemalm je misionar koji služi Bogu već 30 godina. Često putuje, a služio je u više od 60 zemalja. Već na početku 80-ih godina je odlazio u prostor bivšeg Istočnog bloka kao jedan od prvih misionara propovijedajući Radosnu vijest o Isusu. Bog je upotrijebio Bengta na čudesan način da se otvori zatvorene zemlje (kao što je Albanija), a sudjelovao je u osnivanju crkava u svim bivšim komunističkim zemljama. Također, Bengt je imao priliku služiti islamskim narodima; on voli i uživa u izazovu zemalja “zatvorenih vrata”. Bengt je poznat po tome da nosi duh vjere i kreće snažno u nadnaravnom. Njegove ilustrirane i žive propovijedi pomažu ljudima da osnaže svakodnevni život po snazi ​​Božjoj. Šveđanin po nacionalnosti, Bengt trenutno živi u Londonu. On i njegova supruga Vivianne imaju četvero djece i za sad dvoje unučadi. Autor je knjige “U službi Njegovog Veličanstva” koja je prevedena i na hrvatski jezik.

 

Damir Šićko Alić

01.12.2018. u 18 sati / Hotel Pula / Sisplac 31, Pula

 

Bengt Wedemalm

05.12.2018. u 19 sati / Hotel Pula / Sisplac 31, Pula

06.12.2018. u 19 sati / Dom obrtnika / Mate Vlašića 20, Poreč

PODIJELI ČLANAK