DETALJI NOVOSTI

06.08.2017.

Evangelizacija “Vojska pod zastavama” – Izvještaj

Prošle subote i nedjelje na velikoj livadi u Slavonskom Brodu održao se evangelizacijski program pod nazivom “Vojska pod zastavama”.

Zahvaljujemo našem Gospodinu Isusu Kristu na predivnom vikendu, u kojem smo uživali u Njegovoj prisutnosti; na jedinstvenoj prilici da Mu služimo, pjevajući, plešući u kolu, proslavljajući Ga, s djecom, odraslima, mladima,…

Hvala pastoru Damiru Šićku Aliću, na služenju jasne i nadahnute poruke Božje riječi; na molitvama i služenju u duhovnim potrebama prijateljima, braći i sestrama romima.

Također, želimo zahvaliti i ostalim službenicima: Pastoru Slavku Tutiću, koji nam je, na neposredan način, prenio istinu Božje riječi; pastor Marici, timu za slavljenje K. C. Riječ Života iz Osijeka i mnogoj drugoj braći i sestrama koje smo imali čast ugostiti.

Hvala timovima, braći i sestrama romske crkve Riječ Života, na trudu oko priprema i predanom služenju u svim aktivnostima koje su pratile ova dva dana evangelizacijskog programa. Hvala vam na usrdnim i iskrenim molitvama za potrebite, za našu crkvu, za romski narod.

U nastavku, kroz fotografije možete pogledati presjek cijelog događaja. Snimke s evangelizacije možete pogledati ovdje.

“… Braćo moja ljubljena, budite čvrsti, nepokolebljivi, uvijek napredujte u djelu Gospodnjem, svjesni da vaš trud u Gospodinu nije uzaludan!” (1. Korinćanima 15:58)

Želimo vam Božji blagoslov.

PODIJELI ČLANAK