DETALJI NOVOSTI

07.11.2008.

Evo činim nešto novo u Osijeku

Proteklog vikenda, 7. i 8.11., u Kršćanskom centru Riječ Života u Osijeku održana je 4. godišnja konferencija, ovoga puta pod nazivom “Evo činim nešto novo”. Pomazane i pretežito ohrabrujuće poruke – o proboju i preprekama do njega, o ustrajnoj molitvi, o atmosferi probuđenja i blagoslova služili su apostol Damir Šićko Alić i evangelizator Bengt Wedemalm.

Prepoznatljivim stilom propovijedanja kakvog Wedemalm posjeduje, iznesene su ozbiljne teme, poput molitve, vjere, poslušnosti, osjetljivosti na Duha te različita svjedočanstva i osobna iskustva, ali na karakteristično zabavan i komičan način. S druge strane, kroz apostola Šićka došla je britka i jasna poruka, kojom je Duh mnogima posvjedočio, te su se u molitvi ispružili Gospodinu, pokajali se i primili oslobođenje od negativnih duševnih veza i negativnog emocionalnog naboja, što su neki od preduvjeta za proboj u osobnom životu vjernika. Također, kroz Riječ je ukazao na vrline poslušnosti i poniznosti kao nužnih uvjeta za život pod otvorenim nebom.

Preko evangelizatorovih i apostolovih ruku mnogi su primili iscjeljenja, oslobođenja, došli su i specifični pozivi za molitvu, primjerice, za one koji su se bavili vračarstvom, za žene koje su učinile pobačaj, za razorene i nefunkcionalne obitelji, a nekoliko ljudi primilo je i dar spasenja, što nas osobito raduje. No, slava Bogu za sve što je učinio, što čini među nama i za ono što je tek započeo!

PODIJELI ČLANAK