DETALJI NOVOSTI

21.06.2021.

Gospel koncert na Bundeku – izvještaj

U subotu 19. lipnja od 19 sati održan je Gospel koncert na pozornici na vodi na jezeru Bundek, u izvedbi tima za slavljenje crkve “Riječ Života” iz Zagreba.

Kroz sat vremena trajanja koncerta, glazbenici su izveli raznolik repertoar gospel pjesama u vrlo radosnom duhu. Kao osvježenje u gospel glazbi, Slavko Pavlović i Paola Starčić otpjevali su dvije tradicionalne gospel pjesma uz zvuk tamburica. Robert Starčić dao je svoje svjedočanstvo, uz izvedbu autorske pjesme Baptizo.

Naši su mladi na prilično prostranoj pozornici na Bundeku svojim plesom dodatno podigli atmosferu. Kratku poruku o Božjoj ljubavi i doticaju, te zašto slavimo Boga na ovaj način, uputio je apostol Damir Šićko Alić.

Ovaj glazbeni nastup naišao je na pozitivne reakcije publike, koja je pratila koncert s amfiteatra na Bundeku. Vrućina, koja je bila prisutna tijekom probe, do 19 sati je popustila, te je koncert na svaki način protekao u vrlo ugodnom ozračju.

Prijenos koncerta uživo putem Facebooka bio je popraćen komentarima oduševljenja, a osim iz Hrvatske, pratile su ga osobe iz Danske, Italije i Srbije.

Postoji namjera za ponovnim organiziranjem koncerata na otvorenom.

PODIJELI ČLANAK