DETALJI NOVOSTI

21.05.2013.

Gostovanje dr. Tatjane Anisimove u Hrvatskoj – Izvještaj

Dr. Tatjana Anisimova – Bilous (Татьяна Белоус Анисимова) u svibnju 2013. održala je niz predavanja na temu “Ima li života poslije smrti?” u gradovima diljem Hrvatske. Dr. Tetyana Anisimova – Bilous je za vrijeme kliničke smrti doživjela iskustvo odlaska u pakao. Donosimo vam kratak osvrt o njenim predavanjima u našoj crkvi u Zagrebu te raspored narednih predavanja.

Prvi dan Tatjana je pričala o Raju i Paklu, kako ju joj je Isus prikazao čitav njezin život od početka kad je kao dijete bila napuštena od majke. Prikazao joj je u ljubavi, ali i strogosti da je u zabludi ako misli da živi za njega ili da mu služi, te je proveo kroz Raj i Pakao, uz brojna pojašnjenja koja su se odnosila na nju osobno, ali i poruke za one koji će čuti njezino svjedočanstvo. Vrlo je bolno bilo njezino svjedočanstvo o ljudima koji su mučeni u paklu zbog ustrajnosti u grijesima materijalizma, ogovaranja, strančarenja, pa čak i ravnodušnosti i ne-suosjećanja. S druge strane radost i snaga Isusove prisutnosti u Raju bila je tolika da joj se nije vraćalo u život, u tijelo …no Bog je tako odlučio, za svjedočanstvo nama.

Drugu večer je svjedočila o zbivanjima nakon dobivene vizije. Slijedili su progoni, jer se sve to događalo još u doba komunizma. Ona i njezin suprug bili su izgnani iz zemlje, no Bog je otvarao čudesne prilike da rade i svjedoče. Zdravlje joj je bilo narušeno u više navrata, no ipak njezino svjedočanstvo je dopiralo do ljudi, pa evo i do nas u Hrvatskoj.

Propovjedi su bile vrlo dobro posjećene i presvjedočavajuće, te se strah Gospodnji mogao doslovce osjetiti u zraku. Čak su i mediji (24 sata, RTL) prilično precizno i s dozom respekta izvijestili o svemu rečenome, pa da parafraziramo novinarku koja je završila TV prilog rekavši: “vjerovali ili ne, pokazati će se svakome od nas”.

Slijedi raspored narednih predavanja:

 

RIJEKA

Vrijeme: 21.05.2013. od 19.00 sati

Kršćanski centar “Riječ Života”, Rijeka

Zagrebačka 5 a, kod tržnice
PULA

Vrijeme: 22.05.2013. od 19.00 sati

Kršćanski centar “Riječ Života”, Pula

Nobileova 20
DUBROVNIK

Kršćanski centar “Riječ Života”, Dubrovnik

Dr. A. Starčevića 20a

Vrijeme: 24.05.2013. od 19.00 sati

Kino Jadran

Vrijeme: 25.05.2013. od 19.30 sati
ZAGREB

Vrijeme: 29.05.2013. od 18 sati.

Kršćanski centar “Riječ Života”, Zagreb

Slavonska avenija 26/11, 10000 Zagreb

 

Vanjske poveznice: 24sata, RTL

PODIJELI ČLANAK