DETALJI NOVOSTI

22.10.2018.

Gostovanje tima iz crkve “Shekinah” iz Ann Arbora (SAD) u Osijeku – Izvještaj

Prošlog vikenda, 8. i 9. studenog, imali smo seminar s Petrom Fabijanićem i Benjaminom Deitrickom i njegovom ekipom iz SAD-a.

Tema prve propovijedi bila je Bog kao Otac. Benjamin nam je ispričao svoje iskustvo susreta s Bogom. Odnos s Bogom kao Ocem ključan je za naš rast i sazrijevanje – kao što je i odnos sa zemaljskim ocem. Brat Petar Fabijanić je i prevodio i služio, tako da smo zapravo imali priliku slušati njihovu zajedničku propovijed na istu temu. Prvi dan seminara završio je molitvom za sve ljude gladne Boga.

Drugi dan seminara započeo je predanim slavljenjem punim Božje prisutnosti. Benjamin je propovijedao o pet bitnih stvari koje trebamo prakticirati kako bismo bili probojni i prodorni te postigli Božje ciljeve za ovo vrijeme: 1. glad za Bogom, 2. kretati se s Bogom u novim stvarima koje On radi, 3. poravnati se s Bogom i ljudima kako bismo mogli sebe staviti u stanje ostvarivanja Božjih svrha, 4. ostvarivanje Božjih svrha te 5. obožavanje – naše slavljenje i naše obožavanje treba prodrijeti u tamu i nadjačati je!

Seminar je bio koristan – hajdemo sada primijeniti ono što smo čuli. Svrha okupljanja Crkve jest susresti Boga i vladati nebom i zemljom. Lets rule!!!

PODIJELI ČLANAK