DETALJI NOVOSTI

01.11.2014.

Isus me iscijelio od astme

Od vremena moga djetinjstva zdravstveno stanje mi je bilo narušeno simptomima teške bolesti. Bila je to astma.

Već vrlo rano morala sam započeti uzimanje lijekova, a primala sam i neke tretmane liječenja prirodnim putem. Unatoč svim pokušajima stanje se samo pogoršavalo i do svoje dvadeset osme godine bila sam primorana na svakodnevno korištenje dvije vrste inhalatora (pumpice). Svaki malo veći fizički napor izazivao bi teško stanje organizma i očitovanje bolesti. Prognoza liječnika nije davala izgleda izlječenju.

Moja budućnost bila je upitna jer je ova bolest već prije uzela danak u našoj obitelji. Jedan od mojih djedova bolovao je od astme i na kraju od nje i preminuo. Ja sam već kao mlada bila u tako lošem stanju i to je uz sve druge okolnosti djelovalo na moje obeshrabrenje i stvorilo u meni strah od budućnosti.

Tada sam počela posjećivati Kršćanski Centar ’’Riječ Života’’ i prisustvovati njihovim živim i zanimljivim sastancima kojima je osnova bila molitva i biblijska pouka. Kroz redovitu pouku prepoznala sam da je Biblija uistinu Sveto Pismo i da je to Riječ od Boga poslana čovjeku da ga uputi u spasenje i svaki drugi životni blagoslov.

Zbog tih spoznaja iz Riječi i vjere u srcu odlučila sam svoj život nadalje predati Isusu. Sada sam živo vjerovala u Isusa kao svoga Spasitelja jer je On dao svoj život da otkupi sve ljude iz vlasti grijeha i smrti. Naučila sam iz Biblije da je Isus na križu kroz svoju muku ponio naše bolesti i da mi zbog toga bolest ne pripada. Sve više i više sam vjerovala Bogu za Njegovu pomoć u mojoj nevolji.

Jednom prilikom organiziran je sastanak sa molitvom za bolesne i ja sam pristupila na molitvu, a službenici su tada na mene položili ruke, u Isusovo ime. Primila sam molitvu i zahvalila sam Bogu u vjeri da i danas djeluje kroz ljude i pomaže kao u biblijskim vremenima. Nakon nekoliko dana simptomi bolesti su nestali i ja sam bila potpuno ozdravljena. Sada mi je trideset godina i već dvije godine ne koristim nikakve lijekove. Danas živim potpuno drugačije i slobodna sam od svih simptoma bolesti. Zaista sam se uvjerila da je Isus taj koji i danas kroz vjeru daje zdravlje. Hvala Ti Isuse!

PODIJELI ČLANAK