DETALJI NOVOSTI

30.10.2023.

Izvještaj s izleta 60+ u Bjelovaru

U subotu 28. listopada osvanuo je još jedan sunčani dan koji je Gospodin providio za izlet 60+. Ovog puta iz Zagreba nas je put vodio u Bjelovar. Radosna slavljenička atmosfera započela je od ranog jutra u autobusu. Pjevalo se i radovalo u našem Gospodinu i u zajedništvu s braćom i sestrama. Stihovi pjesme „O, kako je lijepo i kako je milo k’o braća zajedno živjeti” punili su ozračje ovog puta.

U crkvi Riječ Života u Bjelovaru dočekala su nas radosna i ozarena lica puna ljubavi i dobrodošlice koju su nam iskazali naši dragi Bjelovarčani. Predivno slavljenje i bogoslužje nadahnuto dobrom porukom „Radujte se uvijek u Gospodinu” ispunilo je naša srca veseljem i gromkim smijehom. Zasigurno tu poruku i atmosferu u dvorani nikada nećemo zaboraviti. Živjet će u nama, u našim srcima još dugo, dugo, jer Bog nam je poručio koje je naše glavno oružje koje ruši utvrde Zloga – radost Gospodnja je naša snaga!

Naši dragi Bjelovarčani pobrinuli su se i za fine slastice kojima smo natopil nepce, a primili smo i medni dar. Ovo predivno druženje popularnog naziva 60+ završilo je na Vratima Bilogore zajedničkim ručkom u radosti, veselju i zajedništvu koje samo Isus može dati. Zato, slava mu i hvala! 😀🥰💖

 

Izvijestila: Branka, 60+

PODIJELI ČLANAK