DETALJI NOVOSTI

13.06.2024.

Izvještaj s karizmatskog susreta “Osnaženi u Gospodinu”

Evangelizacijski susret Osnaženi u Gospodinu održao se od 7. do 9. lipnja u crkvi Riječ Života u Zagrebu. Propovijedao je evangelizator Alejandro Arias, koji sa svojom obitelji živi u SAD-u, no porijeklom je iz Kostarike.

Alejandro Arias bio je nanovo rođen u dobi od sedam godina, a počeo je propovijedati već s dvanaest. S osam godina obolio je od raka i liječnici su mu prognozirali još samo jednu godinu života, međutim Isus ga je iscijelio, tako da ni najbolji pulmolog u Kostariki nije mogao objasniti kako je rak nestao.

Ovo i brojna druga svjedočanstva evangelizator Arias iznio je u toku svojih propovijedi. Pozivao je prisutne da predaju svoje živote Kristu ili da obnove svoje predanje Njemu. Zajedno sa svojom suprugom Rebekom molio je za iscjeljenja i druge potrebe ljudi. Neki su odmah posvjedočili iscjeljenje sluha, nestanak bolova u leđima, vratu i koljenima i druga Božja djelovanja. Prisutni su bili dotaknuti Božjom ljubavlju i silom, neki su i plakali.

Alejandro Arias kao evangelizator putuje i propovijeda diljem svijeta, nerijetko na velikim skupovima pred desecima tisuća ljudi. Kazao je da dolazi veliki Božji pokret po cijelome svijetu, te spomenuo velike skupove koji se već održavaju, na kojima se evangelizira i slavi Gospodina. Vrijeme je za Božju kišu na Europu, koja je do sada bila tvrdo duhovno tlo.

Propovijedi sa seminara u video ili audio formatu možete naručiti na okknjizara@gmail.com.

 

Autorica: Ž. R.

Fotografije: J. O., K. C. i A. G.

PODIJELI ČLANAK