DETALJI NOVOSTI

11.12.2021.

Izvještaj s nastupa na manifestaciji “Advent u Zagrebu”

Tim za slavljenje “Riječ Života” i dječji zbor “Božji biseri”, sada već tradicionalno, nastupili su na manifestaciji “Advent u Zagrebu” 9. i 11. prosinca.

U četvrtak pjevači i glazbenici naše crkve na otvorenom, pod zvjezdanim nebom, pjesmom su podsjetili svoje sugrađane na jedinstven dan kada je prije otprilike 2000 godina “svjetlo istinito koje rasvjetljuje svakog čovjeka došlo na ovaj svijet”. Bilo je to rođenje Isusa Krista – Spasitelja i Gospodina. U radosti slavljenja pridružili su im se i mladi ljudi koji su se tamo zatekli, spontano zaplesali i pozvali i ostale slušatelje da im se pridruže. Atmosfera je uistinu bila ispunjena veseljem i slobodom. Pastor Damir Šićko Alić podijelio je kratku poruku o Božjoj ljubavi za sve ljude koja se očitovala kroz rođenje, život, smrt i uskrsnuće Isusa Krista.

U subotu su “Advent u Zagrebu” ponovno obogatili i sjajni Božji biseri, dječji zbor crkve “Riječ Života” u Zagrebu. Petnaestak djece iz naše vesele zajednice pjevalo je pjesme, te izvelo dva igrokaza. Svi su bili radosni i proslavili su Božju dobrotu. Reakcije publike bile su izrazito pozitivne, a nastup Božjih bisera nagradili su pljeskom i osmijesima.

 

Autorica: Paola Starčić

Fotografije: Jelica Oršolić i A.G.

PODIJELI ČLANAK