DETALJI NOVOSTI

10.10.2022.

Izvještaj sa sastanaka s norveškim evangelizatorom Asbjornom Skjortnesom

Norveški evangelizator Asbjorn Skjortnes i njegova supruga Gunlaug od 1. do 9. listopada propovijedali su u Dubrovniku, Splitu i Puli. Organizatori su bile crkve Riječ Života u tim gradovima.

Brat Asbjorn propovijedao je Radosnu vijest o Kristu kao spasitelju i iscjelitelju, ohrabrivši prisutne svojim živopisnim svjedočanstvima iz dugogodišnje službe evangelizatora. Sestra Gunlaug govorila je o dobroti Krista koji je došao za svakoga da mu pomogne, i za sve one koji nemaju nikog drugog – tu je Krist!

Bog je i danas djelotvoran u svijetu. Njegov plan spasenja i blagoslova nije nestao u prošlosti. Brat Asbjorn govorio je o tome kako su iscjeljenja moguća i danas. Nakon propovijedi služio je u molitvi i iscjeljenja su se dogodila. Ljudi su svjedočili o iscjeljenju leđa i sluha, jedna je gospođa u Puli sa službe otišla bez štaka, neki su susreli Isusa po prvi puta i u suzama mu predali svoj život. Božja ljubav je predivna i dotakla je srca i živote ljudi. Prisutni svjedoče da su bili osvježeni Božjom prisutnošću i djelovanjem.

PODIJELI ČLANAK