DETALJI NOVOSTI

15.08.2023.

Izvještaj sa seminara s Monikom Wagner

Od 25. do 27. kolovoza u crkvama “Riječ Života” u Zagrebu i Varaždinu služila je Monika Wagner, direktorica Rhema biblijskih škola u Europi.

Božja službenica Monika Wagner živi u Bonnu u Njemačkoj, a osim obnašanja funkcije direktorice Rhema Bible Training centara u Europi, ona intenzivno putuje, poučava Božju riječ i propovijeda, uglavnom po Europi, opremajući Tijelo Kristovo za djelo službe.

U svom gustom rasporedu, izdvojila je nekoliko dana usred svoga godišnjeg odmora da dođe i služi u Zagrebu i Varaždinu. U vrijeme toplinskog vala u Hrvatskoj vjernici u oba grada doista su se osvježili u toku ovih službi. Božja Riječ kroz Njegovu službenicu bila je svima na izgradnju i ohrabrenje. U petak je u Zagrebu vrlo žarko propovijedala o sili u imenu Isus. U Varaždinu je u subotu propovijedala o potrebi da vjernici žive za danas, te kako se osloboditi tereta iz prošlosti i ne se tjeskobno brinuti za budućnost. Nedjeljna propovijed u Zagrebu bila je na temu blagoslova koje vjernici primaju kada se okupljaju zajedno.

Vrlo jasne, poticajne i snažne poruke, potkrijepljene svjedočanstvima iz života bile su na izgradnju i ohrabrenje crkvama.

 

Autorica: Željka Rupčić

Fotografije: K.C. i Jelena Oršolić

PODIJELI ČLANAK