DETALJI NOVOSTI

09.06.2007.

Kako nam je bilo s evangelizatorom Davidom Youngrenom

David nam je govorio da je njegovo dugogodišnje iskustvo pokazalo kako se Sila Božja odaziva na dosljedno i jednostavno propovijedanje Božje riječi. Također, mnogo puta nam je poručio ”Ja ne činim čuda, čini ih Isus!”

Neprestano je pozivao ljude da slave Boga i budu mu zahvalni za to što im je učinio. A doista mnogi nakon ovih evangelizacijskih sastanka uistinu imaju na čemu biti zahvalni Bogu. Bog je naime vračao ljudima sluh, trenutno uklanjao dugogodišnje bolove te ozdravljao svoje miljenike od mnogih drugih bolesti. Nadamo se da ćemo uskoro moći na ovim stranicama čitati osobna svjedočanstva pojedinaca o tome što im je Bog konkretno učinio proteklih dana!

Najveća čuda koja su se na ovim sastancima dogodila svakako su obraćenja. Nema veličanstvenijeg čuda od toga kada čovjek osvjedočen o grijehu i o svojoj izgubljenosti prihvati milost Isusove žrtve na Golgoti, preda Mu svoj život i postane Njegov učenik.

Kao što je velika radost nastala u glavnom gradu Samarije nakon propovijedanja evanđelista Filipa (vidi Djela apostolska 8:4-8), tako je ponovo i među nama bila velika radost dok nam je suvremeni evanđelista David Youngren služio proteklih nekoliko dana (od 8. do 10. lipnja 2007.).

Isuse, zahvalni smo ti za sve što činiš među nama! Ti si Kralj i Gospodar! Tebi pripada sva slava i čast! Volimo te!

«On (Isus) «dade» jedne za apostole, druge za proroke, jedne kao EVANĐELISTE, druge kao pastire i učitelje, da pripravi svete za djelo službe, za izgradnju Kristova tijela, dok svi zajedno ne dođemo k jedinstvu u vjeri i u pravoj spoznaji Sina Božjega…» (Ef 4:11)

PODIJELI ČLANAK