DETALJI NOVOSTI

29.06.2006.

Seminar s Margaret Court – Izvještaj

Službenica Božja – Margaret Court služila je tri dana u KC “Riječ Života”, Zagreb dijeleći s nama riječ, potresna iskustva iz svoga života i silu Duha Svetoga. Uz živo slavljenje i molitvu za one u potrebi za zdravljem, ohrabrenjem i oslobođenjem Margaret je uistinu bila na blagoslov mnogima.

Margaret Court – jedna od ponajboljih tenisačica svih vremena u svojoj je teniskoj karijeri osvojila 62 turnira uključujući i tri osvajanja Wimbledona. Tijekom šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog stoljeća Margaret Court je osvojila više Grand Slam naslova nego bilo tko drugi. Godine 1979. športski su je uspjesi uveli u Internacionalni teniski Hall of Fame, a u studenom 1999. nominirana je za ženu sportaša stoljeća. Usporedno sa športskom karijerom, Margaret je odgojila svoje četvero djece.

Godine 1991. Margaret Court je rukopoložena za službu te od tada služi Tijelu Kristovom. Njena je služba popraćena silom Duha Svetoga uslijed koje su mnogi ljudi doživjeli oslobođenje i iscjeljenje. Margaret Court je unatoč svim teniskim pobjedama bila rob strahova, nesigurnosti, osjećaja nedostojnosti, depresije, nesanice i dr. Pobjedu je izvojevala upravo otkrivši snagu Božje riječi – Biblije. “Kao što nam je hrana potrebna da bi ostali živi, Božja riječ je duhovna hrana i kako mi prignemo uho njegovoj Riječi i kako razmišljamo o njoj ona nam postaje život. Božja riječ koja jest duh dolazi u naš duh i oživljava naše smrtno tijelo. Proučavanje i razmišljanje o Božjoj riječi treba biti kršćaninu životni stil….”

PODIJELI ČLANAK