DETALJI NOVOSTI

17.06.2024.

Kamp “Idemo u dubine”

Radosno najavljujemo kamp za mlade “Idemo u dubine” koji će se održavati od 10. do 17. kolovoza 2024. godine u Osijeku. Kamp traje osam dana i namijenjen je mladima od 6. razreda osnovne škole do 4. razreda srednje škole. Slijedi nekoliko osnovnih informacija:

1. Cijena kampa je 120€. U cijenu je uključeno: tri obroka dnevno, šest ulaznica za osječku Kopiku za svakog kampera, majica, troškovi svih materijala za radionice, igre i slično.

2. Kamperi će biti smješteni u prostoru crkve Riječ Života, Stjepana Radića 19a, Osijek. Zahvalni smo crkvi u Osijeku što nam iz godine u godinu daje prostor crkve koji besplatno koristimo kao smještaj za vrijeme kampa. U cijenu kampa uračunati su troškovi vode i struje koje ćemo platiti crkvi.

3. Prijevoz nije uključen u cijenu. Veća skupina mladih i nekoliko organizatora putovat će vlakom od Zagreba do Osijeka, a mladi iz drugih gradova se mogu priključiti, ako žele.

4. Potrebno se prijaviti na link: https://docs.google.com/forms/d/1HR0NPId5eLZ34yWGKN4o77-pjE_M1HN5AoiPqmj7Vz0/edit. Prijaviti se možete do 20.7., iza toga se prijave više ne primaju.

5. Mladi će nakon prijave na e-mail dobiti pismo sa svim potrebnim informacijama, pravilima kampa i popisom stvari koje je korisno ponijeti na kamp. Također, maloljetni kamperi će na e-mail dobiti suglasnost koju su dužni dati roditelju/skrbniku, a roditelj/skrbnik dužan je pročitati i, ako se slaže, potpisati. Suglasnost je obavezno donijeti potpisanu na kamp.

Ovaj kamp organiziramo mi “malo stariji” mladi, koji smo bili na puno kampova i s kojima su naši voditelji, pastori ii starija generacija puno radili. Za nas je kamp uvijek bio mjesto zabave, prijateljstva, učenja, radosti, igranja, ali najbolje od svega, kamp je mjesto susreta s Bogom i vjerujemo da će i ovaj kamp biti sve to. Prepoznajemo da smo mi sada starija generacija koja je pozvana služiti mlađoj. U žaru smo za naše mlade prijatelje, želimo biti tu za njih, pomoći im, biti primjer, dati savjet i najvažnije od svega, želimo se zajedno približiti Bogu i vjerujemo da će se Bog priblližiti nama.

Samo ime kampa govori o tome da idemo u dubine, idemo tražiti Duha Svetog koji će nas voditi i koji će nam otkrivati Krista. Mladima želimo kroz službe i radionice govoriti o tome kako se nositi sa svakodnevnim situacijama u kojima se nalaze, koji stav zauzeti, prakticirati molitvu i traženje Božje mudrosti. Prepustit ćemo se Duhu Svetom da nas vodi u slavljenju, trenirat ćemo kako ući u Božju prisutnost, kako se umiriti pred Bogom i slušati što nam govori.

Vjerujemo da će ovaj kamp biti mjesto susreta i međusobnog upoznavanja mladih iz drugih gradova, da će se starija i mlađa generacija povezati i da ćemo stvarati nova prijateljstva. Na kamp idemo s očekivanjem da će Bog raditi u našim srcima i izliti svoju ljubav na nas i da ćemo ga još bolje i dublje upoznati te da ćemo s Njim stvoriti još intimniji odnos.

Mladi, pozivamo vas da se prijavite, da na kamp dođete s očekivanjem u srcima. Mi smo tu za vas, veselimo se vidjeti vas u što većem broju, želimo se družiti s vama i biti vam prijatelji. Za sva pitanja vam stojimo na raspolaganju, možete nas kontaktirati uživo ili preko neke od društvenih mreža.

 

S ljubavlju,

vaši “malo stariji” mladi

PODIJELI ČLANAK