DETALJI NOVOSTI

27.09.2023.

Konferencija za vjernike bez supružnika “U Pavlovim cipelama”

Konferencija „U Pavlovim cipelama“ održat će se 6. i 7. listopada 2023. u Kršćanskom centru “Riječ Života” u Zagrebu, Laginjina 11, za sve punoljetne vjernike bez bračnog partnera.

Ovo je konferencija koja je svojim temama potpuno prilagođena skupini neoženjenih i neudanih vjernika. Otkuda naziv „U Pavlovim cipelama“? Pavao je bio apostol, Božji sluga koji je bio samac, nikada se nije ženio. Unatoč tome, bio je zadovoljan svojom sudbinom te ispunio Božji poziv za svoj život. O tome će se govoriti – kako biti zadovoljan u trenutnoj životnoj situaciji i kako s Gospodinom trčati dalje, iskoristimo vrijeme da se približimo Njemu, služimo drugima i osobno rastemo.

Zato na ovoj konferenciji neće se propovijedati, već puno razgovarati.

Okupili smo brojne sudionike, prokušane vjernike bez bračnog partnera iz raznih kršćanskih zajednica, koji će iznijeti svoja svjedočanstva i primjere iz života s Bogom. Govorit će o tome kako oni s Gospodinom grade život i nadvladavaju prepreke na svojem putu, kako postižu pobjede i koje su najveće pobjede i svjedočanstva koja imaju u svojem životu.

Teme koje će se obraditi su: Različita godišta bez supružnika, gdje će služiti i stariji vjernici, koji mlađima i starijima mogu dati pokoji dobar savjet; Zamke za muškarce i žene; Služiti Bogu bez supružnika; Kako biti sam i biti zadovoljan; Kako se nositi s pritiscima roditelja i prijatelja.

Na konferenciju su dobrodošli punoljetni vjernici iz svih kršćanskih zajednica, mlađi ili stariji, koji nemaju supružnike.

Konferencija započinje u petak 6. listopada u 18 sati i završava oko 20:30 sati. U subotu 7. listopada program kreće od 9 sati i završava oko 16:30 sati. Sudjelovanje na konferenciji, te kava i ručak u pauzi su besplatni.

Vjernici se mogu prijaviti na poveznici do 30. rujna, nakon čega prijave više neće biti moguće.

Ukoliko vjernici trebaju smještaj, on nije organiziran, ali vam možemo pomoći da u blizini crkvenog prostora nađete povoljan smještaj.

Ukoliko imate još pitanja, možete se javiti na e-mail zagreb@rijeczivota.hr.

Ukoliko nemate bračnog partnera, dođite i vidite predivna Božja djela na ovoj konferenciji! Naša molitva je da vjernici budu osnaženi i podignuti u Gospodinu.

 

Poveznica za prijavu:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdNIY6zby8cG1e7RrcykKk-79bjNtkfBPjGskImRjP1ctsOTw/viewform

PODIJELI ČLANAK