DETALJI NOVOSTI

26.05.2015.

Kršćanske e-knjige na Tookbooku!

Imamo sjajnu vijest za sve ljubitelje kršćanske literature. Knjige u izdanju Obiteljske kršćanske knjižare su dostupne u Tookbook eKnjižnici. Knjige od sada možete imati na svome mobilnom uređaju i tabletu. TookBook podržava iOS i Android uređaje. Putem Tookbook aplikacije nakon što ste se učlanili, možete posuđivati i čitati knjige iz TookBook.com knjižnice.

Da biste postali član TookBook eKnjižnice potrebno je s App Storea, ili Play Storea skinuti besplatnu TookBook aplikaciju e-Knjižnice na svoj tablet i/ili smartphone, a zatim platiti članarinu.

Literaturu možete čitati offline ali pod uvjetom da ste svoju e-Knjigu skinuli dok ste bili online. TookBook knjižnica se može koristiti u cijelom svijetu.

Format koji se koristi na TookBooku je ePUB – format kojem je glavna osobina da omogućava optimalan prikaz e-Knjige, neovisno o veličinama ekrana. Tekst u ePUB formatu automatski se prilagođava ekranu, što znači da možete mijenjati veličinu slova, a tekst će svejedno ostati savršeno prikazan.

 

E-knjige potražite ovdje. Odgovore na česta pitanja potražite ovdje.

PODIJELI ČLANAK