DETALJI NOVOSTI

30.05.2007.

Manifestacija “Bogu je sve moguće” – Izvještaj

Manifestacija ”Bogu je sve moguće” održavala se 25. do 27. svibnja u Dubrovniku kroz razne ulične programe do završnih večeri u kongresnoj dvorani hotela „Petka“. Gost govornik bio je švedski propovjednik i misionar Bengt Wedemalm.

Već dugi niz godina Bengdt putuje svijetom i naviješta Radosnu vijest o Isusu Kristu. Ovaj put, zajedno s

njim u programu je sudjelovao i tim mladih iz Engleske koji su izvodili dramske igrokaze i dijelili osobna svjedočanstva o svom odnosu s Bogom.

Manifestacija je bila vrlo dobro posjećena, a gotovo svi novi posjetioci odazvali su se pozivu na molitvu i objavili svoju odluku predanja Isus Kristu kao svome osobnom spasitelju. Bilo je uzbudljivo vidjeti ljude kako plaču dotaknuti silom

Duha svetoga i predaju Isusu svoje živote. Bilo je i mnogo onih koji su primili molitvu za ozdravljenje i razne druge potrebe, te bili ohraberni kroz doticaj Božje sile.

Zahvalni smo Bogu za sve sto je činio u ovih nekoliko dana. Riječ Božja je doprla do mnogih ljudi u gradu Dubrovniku, sjeme je posijano i žetva je uslijedila.

Vjerujemo da se Isusovo obećanje ostvaruje i u našem gradu: niste vi mene izabrali, nego sam ja izabrao vas i odredio vas da idete i rodite rod i da vaš rod ostane i da vam dadne Otac što god zamolite u moje ime! (Ivan 15:16). Slava Isusu!

PODIJELI ČLANAK