DETALJI NOVOSTI

14.11.2015.

Nema više straha

Bog je učinio mnoge stvari za mene u ovih godinu dana, koliko sam s Njim, ali ovo bih posebno istaknula jer me najviše i mučilo. Gospodin me iscijelio od straha od mraka i sad mirno spavam. Naime, od kad znam za sebe bojim se mraka i svega što se skriva u njemu. Mašta mi je uvijek bila bujna i scenariji u mojoj glavi,su se samo mijenjali.

Od kad sam primila Isusa i bila upoznata s duhovnim svijetom i postala svjesna da vrag i demoni postoje, imala sam veliki strah zaspati i zatvoriti oči po noći. Bojala sam se pojave demona. U strahu bih se budila i ne bih se usudila zatvoriti oči i po sat, dva. Morala sam obavezno upalit tv ili nešto da zaboravim na duhovni svijet. To me godinu dana proganjalo i konačno je prestalo. Mogu zatvoriti oči i u miru biti s Gospodinom, i u mraku! Slava Bogu!

Oslobađanje je krenulo postupno. Odjednom sam primjetila da se manje bojim, a nakon što sam na službi primila oslobođenje od generacijskog prokletsva, sve mi je imalo smisla i ne mogu ni opisati koje olakšanje osjećam zbog svega i zaista vjerujem da me Gospodin oslobodio od toga zauvijek.

Amen❣

Autorica: Jelena

PODIJELI ČLANAK