DETALJI NOVOSTI

22.03.2021.

Održavanje bogoslužja za vrijeme trajanja epidemije koronavirusa

Obavijest 22.03.2021.

Prema epidemiološkim odlukama Stožera znatno je ograničen dopušteni broj prisutnih na bogoslužjima, te se preporuča njihovo praćenje putem interneta. U našoj crkvi u Zagrebu nedjeljom se održavaju dvije službe – od 9:30 i od 11:00 sati. Ukoliko želite prisustvovati službi, potrebno je najaviti svoj dolazak na e-mail zagreb@rijeczivota.hr – barem dan ranije radi organizacije. Putem YouTube kanala KCRijecZivota prenose se službe nedjeljom od 9:30 sati i srijedom od 19 sati.

U crkvi se potrebno pridržavati epidemioloških mjera: na ulazu se mjeri tjelesna temperatura, obavezna je dezinfekcija ruku. Obavezno je nošenje zaštitne maske. U prostorima crkve treba održavati razmak od najmanje dva metra. Bez fizičkog razmaka mogu sjediti jedino članovi iste obitelji ili osobe koje su uobičajeno u bliskom kontaktu. Sa službe je potrebno izostati u slučaju povišene tjelesne temperature, simptoma bolesti, kontakta u posljednjih 14 dana s osobom zaraženom koronavirusom, te ukoliko imate ukućana u samoizolaciji.

Preporučamo da se priključite molitvi putem YouTubea ponedjeljkom od 19h iz svojih domova. Kao Božji narod pozvani smo u ovo vrijeme moliti za svoju zemlju.

Želimo vam dobro zdravlje, zaštitu i Božji blagoslov!

PODIJELI ČLANAK