DETALJI NOVOSTI

19.08.2020.

Održavanje bogoslužja za vrijeme trajanja epidemije koronavirusa

Obavijest 27.11.2020.

Prema novim epidemiološkim odlukama Stožera na bogoslužjima od 28.11. do 21.12. smije biti prisutno maksimalno 25 osoba. Stoga vas molimo da na službe u crkvu Riječ Života u Zagrebu dođu samo oni koji ne mogu pratiti službe putem našeg YouTube kanala, pod uvjetom da se osjećate sigurno doći u crkvu. Ukoliko želite doći na službu, potrebno je najaviti svoj dolazak na crkveni broj telefona 01 2911 942 barem dan ranije radi organizacije, kako ne bi došlo previše ljudi.

U crkvi se potrebno pridržavati epidemioloških mjera: na ulazu će se mjeriti tjelesna temperatura, obavezna je dezinfekcija ruku. Obavezno je nošenje zaštitne maske. U prostorima crkve treba održavati razmak od najmanje dva metra. Bez fizičkog razmaka mogu sjediti jedino članovi iste obitelji ili osobe koje su uobičajeno u bliskom kontaktu. Sa službe je potrebno izostati u slučaju povišene tjelesne temperature, simptoma bolesti, kontakta u posljednjih 14 dana s osobom zaraženom koronavirusom, te ukoliko imate ukućana u samoizolaciji.

Preporučamo da se priključite molitvi putem YouTubea ponedjeljkom od 19h iz svojih domova. Kao Božji narod pozvani smo u ovo vrijeme moliti jedni za druge i za našu zemlju.

Želimo vam dobro zdravlje i Božji blagoslov!

 

Obavijest 15.10.2020.

Želimo vas obavijestiti o održavanju bogoslužja u naredna dva tjedna. Sljedeće tri službe (danas, 15.10. u 19:00 sati; u nedjelju 18.10. u 10:00 sati i u četvrtak 22.10. u 19:00 sati) će se održavati samo online preko našeg YouTube kanala, a od nedjelje 25.10. u 10:00 sati ćemo početi sa službama u crkvenom prostoru u Laginjinoj 11 (uz online prijenos uživo, kao i do sada). Kad počnemo održavati službe u crkvenom prostoru, pridržavat ćemo se epidemioloških mjera koje će tada biti na snazi, o čemu ćemo vas pravodobno unaprijed obavijestiti.

 

Obavijest 19.8.2020.

Na osnovu uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo pri dolasku na naša bogoslužja molimo vas da se pridržavate danih smjernica.

U sljedećim slučajevima potrebno je izostati sa službe:

– ukoliko imate povišenu tjelesnu temperaturu ili simptome respiratornih bolesti

– ukoliko ste u proteklih 14 dana imali kontakt s osobom zaraženom koronavirusom

– ukoliko imate ukućana u samoizolaciji.

Na ulazu je obavezno dezinficirati ruke. U svim prostorima treba održavati razmak od najmanje 1,5 m i ne dolaziti u fizičke kontakte. Bez fizičkog razmaka mogu sjediti jedino članovi iste obitelji ili osobe koje su uobičajeno u bliskom kontaktu.

Preporučljivo je koristiti zaštitne maske preko usta i nosa tijekom boravka u zatvorenom prostoru.

Sadašnju epidemiološku situaciju u zemlji i u svijetu preporučamo i dalje nositi u našim molitvama!

U slučaju novih obavijesti, ažurirat ćemo ovaj članak.

PODIJELI ČLANAK