DETALJI NOVOSTI

11.09.2015.

Prvi javni sastanak u Pločama

U organizaciji Kršćanskog Centra Riječ Života “Dubrovnik” održao se prvi javni sastanak u Pločama. Naime, prije nekih godinu dana na Božji poticaj počeli smo održavati redovne evangelizacije koje su ponovno išle jedan puta mjesečno pa dvaput, pa smo ostvarili neka nova prijateljstva, da bi ubrzo započeli kućne sastanke i tako sve do jučer.

Jučer je bila jedna prekretnica koja je dovela do toga da sada kreću redovni javni sastanci u Pločama kod “Pučkog otvorenog učilišta” na adresi Gračka 2, i usput najavljujem sljedeći sastanak 10.10. 2015. na navedenoj adresi s početkom u 18 sati, tema je “Spasenje(SOZO)”, svi su dobrodošli. Ukoliko dođe do promjene termina objaviti ćemo na portalu.

Gost govornik Tor Holmgren služio je silovitu poruku o vjeri i zapalio svim prisutnima srca za Krista. Ovo je njegov prvi posjet Pločama, prije toga je služio u Dubrovniku gdje gostuje već treću godinu zaredom. Za ostale informacije o radu centra i Crkvi u Pločama možete se obratiti pastoru Nenu Stakoviću na Email: dubrovnik@rijeczivota.hr te na broj mobitela 091 5158 446.

PODIJELI ČLANAK