DETALJI NOVOSTI

01.05.2016.

Seminar o molitvi – Izvještaj

Prošlog vikenda, 6. i 7. svibnja 2016., u Kršćanskom centru “Riječ Života” u Osijeku imali smo seminar o molitvi. Služio nam je apostol Damir Šićko Alić. Učenja su nam bila zaista korisna i veoma smo blagoslovljeni.

U petak, na prvoj službi, apostol je govorio da molitva nije samo razgovor s Bogom, već uključuje mnogo aspekata, te je navodio što je sve bitno da bi molitva bila Bogu ugodna. Također, naglasio je da trebamo poznavati različite vrste molitvi, jer svaka ima različita pravila i ciljeve. Uvijek je najbitnije surađivati s Duhom Svetim! Zatim nas je apostol poučio kako moliti za nespašene osobe i kako im služiti. U subotu, na jutarnjoj službi, slušali smo o porođajnoj molitvi, a na večernjoj o duhovnom ratovanju i otimanju oružja neprijatelju – govorenju istine u ljubavi s autoritetom.

Radosni smo što smo već u ponedjeljak vidjeli prve plodove posijane Riječi za vrijeme seminara. Naime, okupili smo se na molitvi crkve i stavili se Bogu na raspolaganje da vršimo ono što smo čuli. Nekoliko nas bilo je zahvaćeno porođajnom molitvom. Vjerujemo da se dogodio proboj i da je to samo početak drugačijih, plodonosnijih molitvi! Zahvalni smo apostolu Šićku što nas je poučio, i Bogu na Njegovoj vjernosti, ljubavi i dobroti!

PODIJELI ČLANAK